Szebeni István: "Vujity Tvrtko az elsők között gratulált"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
TV2 műsorvezető Mokka gratuláció Szebeni István Vujity Tvrtko
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaként robbant a hír, hogy a műsorvezető visszatér a TV2-höz, ahol 7 évig dolgozott és a Mokkában, Vujity Tvrtko helyére ülhet.

Szebeni István a TV2 csapatát 2002-től 2008-ig erősítette, majd az MTVA-hoz került, ahonnan egy káromkodás miatt kirúgták. István a történtek után az Origo hírszoba magazinműsort vezette, ahonnan most visszatért a TV2-höz, mert remek lehetőséget kapott, a részletekről pedig szívesen mesélt a Life.hu-nak.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Azt még nem tudom, mikor kezdek, de a megállapodást megkötöttük. Amikor Szalai Vivien megkeresett, hogy dolgoznék-e a TV2-nél, nagyon örültem, mert szakmailag remek kihívásnak tartom a Mokkát. Hét évig dolgoztam a csatornánál, úgyhogy most örömmel térek vissza a régi kollegákhoz” – kezdte István, aki hozzátette, a korán kelés nem viseli majd meg, hiszen 10 hónapos kisfia, Patrik gondoskodik róla, hogy időben felébredjen. Arra a kérdésre pedig, hogy nem zavarja-e, hogy kollegája és barátja, Vujity Tvrtko helyére kerül a Mokkában a következőket reagálta.

„Vujity Tvrtko az elsők között hívott fel telefonon és szívből gratulált. Nagyon jól esett nekem ez a hozzáállás, azt pedig tudni kell, nem őt váltom, a két történet egymástól független” – zárta rövidre a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.