A gyönyörű magyar modell többek között Lara Stone, Lewis Hamilton és Irina Shayk oldalán szelfizett egy párizsi partin.

Láthattuk már együtt Leonardo DiCaprióval, együtt járt a One Direction tagjával, Niall Horannel, születésnapján pedig rengeteg híresség köszöntötte fel őt.

Forrás: Northfoto

Palvin Barbinak már bejáratott helye van a legnagyobb sztárokhoz, a L'Oréal szépségnagyköveteként pedig újabb ismertségekre tehetett szert a márka párizsi partiján: a cannes-i filmfesztiválon is végiglejtő magyar modell a Forma-1-es pilótával, Lewis Hamiltonnal, a híres modellekkel, Lara Stone-nal, Soo Joo Park-kal, Cristiano Ronaldo exével, Irina Shayk-kal és a L'Oréal elnökével, Cyril Chapuy-al együtt szelfizett a vörös szőnyegen. 

Exkluzív interjú Palvin Barbival
Alig múlt 21 éves, de immár negyedik éve a L'Oréal első és egyetlen magyar szépségnagykövete, sőt a világcéggel most írt alá még egy 2 éves szerződést, pár napja pedig még filmcsillagokkal bulizott és vonult a vörös szőnyegen Cannes-ban. Valljuk be, ezek után az ember nem feltétlenül azt várja egy szupermodelltől, hogy viccelődjön az újságírókkal, elmesélje, mennyire vágyik egy normális férfira, hogy kanbulikba jár, és mit gondol a folyamatos kritikákról. Pedig Palvin Barbi megtette, a Life.hu pedig kifaggatta, amiről csak lehetett - exkluzív interjúnkért kattints ide!