Dallas (sorozat) színész Patrick Duffy bobby ewing
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nézd meg, mennyit változott az évek alatt a világhírű sorozat legismertebb színésze! 

Patrick Duffy a hetvenes évektől már aktívan színészkedett, a világhírt azonban a Dallas hozta el számára. A sorozat hatalmas siker lett, Duffy neve pedig egybeforrt az általa megformált Bobby Ewing karakterével.

Patrick Duffy és Victoria Principal a Dallas című sorozatban 1978-ban (balra), Patrick Duffy 2015-ben Forrás: AFP

Bár Bobby szerepét sohasem sikerült levetkőznie magáról, a felkérések nem kerülték el őt: láthattuk őt az 1980-as Charlie angyalaiban, az 1985-ben készült Alice Csodaországban című filmben, illetve később visszatért Bobby szerepében a képernyőre a Dallas folytatásaiban. Patrick Duffy 1974-ben vette el az egyetemi évei alatt megismert Carlynt, akivel ma már négy unoka büszke nagyszülei.

Mel B elárulta, milyen ember valójában Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/sztarok/20160316-ilyen-ember-valojaban-victoria-beckham-divattervezo-es-enekesno-mel-b-szerint.htmlNe ítélj első pillantásra: kolléganője és egyben barátnője, Mel B szerint az énekesnőből lett divattervező nem olyan, mint amilyennek gondoljuk. TV + Sztárok--Várkonyi Andrea: "Fontos számomra, hogy több lábon állok"http://www.life.hu/sztarok/20160317-varkonyi-andrea-hirados-musorvezeto-szamara-fontos-hogy-tobb-labon-all.htmlA híradós idén májusban szerzi meg harmadik diplomáját a Szegedi Tudományegyetem pszichológia szakán. Várkonyi Andrea elárulta, miért fontos számára a tanulás és önmaga fejlesztése.TV + Sztárok--Íme, Pamela Anderson utódja: Kelly Rohrbach felöltötte a piros fürdőruháthttp://www.life.hu/sztarok/20160305-kelly-rohrbach-modell-es-szineszno-piros-furdoruhaban-a-baywatch-film-forgatasan.htmlMegkezdődtek a Baywatch-film forgatási munkái - íme, az első képek C. J. Parker új megformálójáról! TV + Sztárok--Cunamiriadó testközelből: így menekült meg Éden Barbi Thaiföldönhttp://www.life.hu/sztarok/20160305-meiczinger-barbi-az-eden-hotel-sztarja-thaifoldon-a-cunamiriadoban-menekult.htmlAz Éden Hotel egykori játékosa Thaiföldön nyaralt éppen azokban a napokban, amikor egy hatalmas, 7,9-es erejű földrengés rázta meg Indonézia nyugati partjait. TV + Sztárok--Az RTL Klubbal tárgyalt titokban Vujity Tvrtkohttp://www.life.hu/sztarok/20160305-vujity-tvrtko-a-tv2-egykori-musorvezetoje-az-rtl-klub-csatornaval-targyalt.htmlAz RTL Klub vezérigazgató-helyettesét, Kolosi Pétert egy budai étteremből kilépve látták a TV2 egykori műsorvezetőjével, Vujity Tvrtkóval. TV + SztárokOrigoKustánczi Lia: "Semmi sem számított, csak azt éreztem, hogy segítenem kell rajta"http://www.life.hu/sztarok/20160309-kustanczi-lia-modell-es-playmate-uj-kutyajarol-danirol-beszelt.htmlÚj taggal bővült a magyar modell és playmate családja, és Lia nem bánja, hogy újdonsült kedvencéről koránál fogva többet kell gondoskodnia. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.