Az egykori nyomozó szerint a napokban brutális módon meggyilkolt fiatal lány kapcsán beszélt az nők önvédelemről egy reggeli műsorban.

Onnan jött a támadás, ahonnan a legkevésbé számított rá bárki. Ez egy segítő ember volt, akit ráadásul gyerekkora óta ismert – magyarázta Doszpot Péter egy televíziós életmódcsatorna műsorában. Az egykori nyomozó szerint a napokban brutális módon megölt Viviennek éppen ezért nem is volt lehetősége az önvédelemre.

A kép illusztráció.Forrás: Thinkstock

Igazából erre felkészülni nem lehet.Viszont van az ügynek egy csomó olyan hozadéka, amire oda kell figyelni, s arra fel lehet hívni a figyelmet, hogy ez ne történhessen meg, vagy legalábbis egy olyan ne történhessen meg, hogy idegenek megtámadják, vagy elrabolják, vagy ugyanígy meggyilkolják" – magyarázta az egykori nyomozó, aki szerint fontos, hogy a szülők felkészítsék gyermekeiket arra, hogy ha ilyen helyzetbe kerülnek, mit tudnak tenni, hogy megvédjék magukat.

Te meg tudod védeni magad?
Egy fiatal, intelligens lány egy júliusi éjszakán valamiért egyedül indult haza a szórakozóhelyről. Talán azt hitte, nem történhet semmi baj, talán csak gondolkodni akart, nem tudni. Bándy Kata tragikus halálát már nem lehet visszafordítani, viszont felhívja a figyelmet egy nagyon fontos dologra: a női önvédelemre. A Life.hu cikkéért kattints ide!