"Pillanatnyilag nem látok más alternatívát" - Újra megszólalt Schumacher menedzsere

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba -
Sabine Kehm autóversenyzés Forma-1 Michael Schumacher menedzser
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A súlyos síbalesetet szenvedett Forma-1-es pilóta utolsó kívánságát teljesíti a menedzsere, Sabine Kehm azzal, hogy nem nyilatkozik a médiának a svájci otthonában lábadozó autóversenyző állapotáról.

Bár a rajongók szomjaznák a híreket a súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumacherről, családja és menedzsere, Sabine Kehm még mindig nagyon ügyel arra, hogy minél kevesebb információ szivárogjon ki a Forma-1-es pilóta állapotáról.

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba

Kehm egy nemrég tartott sajtótájékoztatón elmondta: Schumacher utolsó kívánságát teljesítik azzal, hogy nem beszélnek a gyógyulásáról és a magánéletéről, és ezen a stratégián a későbbiekben sem kíván változtatni.

Egereket és ürüléket találtak egy reformételeket előállító üzembenhttp://www.life.hu/news/20160316-egerek-es-urulek-talalasa-miatt-bezartak-egy-reformeteleket-eloallito-uzemet-csongrad-megyeben.htmlA Nébih azonnali hatállyal megtiltotta a Csongrád megyei üzem működését. News--Doszpot Péter: „Vivien megölése kivédhetetlen volt"http://www.life.hu/news/20160318-doszpot-peter-egykori-nyomozo-szerint-vivien-megolese-kivedhetetlen-volt.htmlAz egykori nyomozó szerint a napokban brutális módon meggyilkolt fiatal lány kapcsán beszélt az nők önvédelemről egy reggeli műsorban. News--Napi cuki: mindenhová követi megmentőjét a kengurubébihttp://www.life.hu/news/20160318-egy-kenguru-mindenhova-koveti-azt-a-rendort-aki-megmentette-az-eletet.htmlA 4 hónapos kenguru egy autóbalesetben veszítette el anyukáját, ezért egy ausztrál rendőr gondoskodott róla. News--"A mosdóban sírtam, hogy ne lássanak gyengének" - Női gondolatok férfiak szájábólhttp://www.life.hu/news/20160310-ferfiak-olvassak-fel-a-nok-gondolatait-munkahelyukrol-es-karrierjukrol-video.htmlNéhány férfi kamera elé állt, és az eléjük tett, nőktől származó karrier- és munkahelyproblémákról szóló gondolatokat olvasták fel. Megdöbbentő videó. News--Selena Gomez a legkövetettebb sztárhttp://www.life.hu/news/20160316-selena-gomez-enekesnonek-van-a-legtobb-kovetoje-instagramon.htmlA fiatal énekesnő letaszította a trónról kolléganőjét, Taylor Swiftet: ő lehet az első híresség, aki átlépi a 70 milliós követőszámot Instagramon. NewsAFPBrutális módon végzett Soproni Ági színésznővel a fia, Andráshttp://www.life.hu/news/20160309-soproni-agnes-a-kisvaros-szinesznojet-16-evvel-ezelott-olette-meg-fia-andras.htmlA Kisváros című magyar sorozat sztárjának 2000. március 9-én elkövetett megölése a mai napig elborzasztja a nyilvánosságot. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.