Így mulatnak a Királyok! - Megnősült Király Viktor ikertestvére

esküvő ikertestvér Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hölgyek, nagyon sajnáljuk, de az egyik Király elkelt! Király Viktor ikertestvére, Ben és szerelme ugyanis végre kimondták a boldogító igent.

Király Linda osztotta meg az alábbi meseszép fotókat, ami öccse, Ben esküvőjén készült. A fiú tavaly szeptemberben jegyezte el kedvesét, Jessica Greenberget, akivel New Yorkban találkozott, és most ott is fogadtak egymásnak örök hűséget.

Természetesen Ben ikertestvére, Király Viktor is ott volt a nagy eseményen, ő is posztolt egy videót a lakodalomról.

The #bride and the #groom such a great wedding! #mazeltov #weddingday #weddingdress #proudtwin @jgreenberg77 @hunbekir

Közzétette: Viktor Király – 2016. március 21.

Linda pedig ezt írta a saját képéhez: "Gyönyörű esküvő volt! Gratula, Ben és Jessica Király!"

Forrás: Facebook / Király Linda

Mi a helyzet Király Viktor szerelmi életével?

Bár az énekes karrierje az utóbbi hónapokban igencsak beindult, a magánéletről nem mondhatja el ugyanezt. Elmondása szerint nem akar kihasználni senkit sem. Teljes cikkünket elolvashatod itt!

Az X-faktoros szépség, Tóth Andi hatalmas melleket villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20160321-az-x-faktoros-szepseg-toth-andi-hatalmas-melleket-villantott.htmlA X-Faktor győztese, Tóth Andi szerelmével Bali szigetére utazott, ráadásul egy fürdőruhás képpel lepte meg a rajongóit, akik közül páran nem hittek a szemüknek, mert szerintük a 17 éves szépség szilikont rakatott a melleibe. TV + SztárokOrigoSnoop Dogg azt üzente, hogy ellátogat Marosbogátrahttp://www.life.hu/sztarok/20160321-snoop-dogg-azt-uzente-hogy-ellatogat-marosbogatra.htmlA kolumbiai főváros helyett véletlenül Marosbogátra jelentkezett be Snoop Dogg az Instagram-oldalán. A polgármester ki is jelentette, hogy tárt karokkal várja a reppert, aki azt ígérte, hogy hamarosan érkezik. TV + Sztárok--Amy Schumer közel 300 ezer forintos borravalót adott egy csaposnakhttp://www.life.hu/sztarok/20160321-amy-schumer-busas-borravalot-adott-egy-szerencses-csaposnak.htmlAmy Shumer, Amerika egyik kedvenc humoristája New York egyik színházában járt, ám előtte ledöntött pár italt a barátaival, és busás borravalóval lepte meg a bár dolgozóit. TV + Sztárok--Elhunyt Andai Györgyi, Jászai Mari-díjas színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20160316-meghalt-andai-gyorgyi-jaszai-mari-es-aase-dijas-szineszno.htmlMindössze 68 évesen elhunyt Andai Györgyi Jászai Mari és Aase-díja színésznő, közölte a szinhaz.hu internetes oldal. TV + SztárokMTI/Kollányi PéterBrooke Shieldsnél csak a lányai morcosabbakhttp://www.life.hu/sztarok/20160317-az-ido-brooke-shields-en-es-a-lanyain-is-nyomot-hagyott.htmlBrooke Shields fiatalon a világ egyik legszebb színésznője volt, mára azonban sokat veszített a fényéből, emellett még azt sem mondhatnánk, hogy majd kicsattan a boldogságtól. Legalábbis az utolsó fotója alapján biztosan nem. Sebaj, ez is bizonyítja, hogy neki is lehetnek rossz napjai. TV + Sztárok--Katie Holmes csak vacog, míg lánya csak egy kis topban vigyoroghttp://www.life.hu/sztarok/20160313-katie-holmes-nem-birta-a-hideget.htmlKatie Holmes és Tom Cruise a kezdetektől óvják közös lányukat a nyilvánosságtól, nemrég azonban lencsevégre kapták a Surit, amint pénteki balett órája után sétál kéz a kézben híres anyukájával. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.