Kitálalt az exbarátnő: ilyen volt a hírnév előtt Tom Cruise

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres -
hírnév párkapcsolat filmezés exbarátnő Hollywood megcsalás világhírnév féltékenység Tom Cruise karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diane Cox 17 éves volt, amikor összejött az akkor 18 éves Tom Cruise-zal. A középiskolai szerelem azonban véget ért, az emléke azonban örökké megmarad: a világsztár egykori barátnője elárulta, milyen volt tinédzserként a filmsztár.

Diane Cox ugyanabba a középiskolába járt, mint Tom Cruise. Az akkor 17 éves lány 1979-ben, egy iskolai bálon találkozott először a már akkor jóképű és nagyon ambiciózus sráccal, akit amolyan helyi playboynak tartottak, és aki azonnal felkeltette az érdeklődését.

Bár saját bevallása szerint mindketten mással érkeztek az iskolai rendezvényre, már aznap este elcsattant az első csók közöttük. Diane, aki két évig járt Tommal, elmondta, a később világhírűvé vált színész igazán szenvedélyes szerető volt, és az első alkalom is hamarosan megtörtént.

Nézz be Tom Cruise egykori luxusotthonába!

Egy kis veszteséggel, de elkelt a Mission: Impossible-filmek sztárjának hollywoodi otthona. Íme, egy kis ízelítő abból, pontosan hol is élte mindennapjait Tom Cruise - kattints ide!
Az X-faktoros szépség, Tóth Andi hatalmas melleket villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20160321-az-x-faktoros-szepseg-toth-andi-hatalmas-melleket-villantott.htmlA X-Faktor győztese, Tóth Andi szerelmével Bali szigetére utazott, ráadásul egy fürdőruhás képpel lepte meg a rajongóit, akik közül páran nem hittek a szemüknek, mert szerintük a 17 éves szépség szilikont rakatott a melleibe. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra meztelen fotóján könyvének megszólalói is kiakadtakhttp://www.life.hu/sztarok/20160322-ordog-nora-meztelen-fotojan-nemcsak-a-kommentelok-akadtak-ki-hanem-a-konyveben-megszolalo.htmlA mesterséges megtermékenyítésről és a lombikprogramról szóló könyvének borítója nemcsak a kommentelőket akasztotta ki. A szakértőknek sem tetszik, akik megszólaltak a témában. TV + SztárokOrigoHoppá! Egy kismama is beköltözik a Farmrahttp://www.life.hu/sztarok/20160321-egy-kismama-is-bekoltozik-az-rtl-klub-farm-cimu-realityjebe.htmlMagyarországon először fordul elő, hogy egy állapotos versenyző vesz részt egy realityben. TV + Sztárok--Amy Schumer közel 300 ezer forintos borravalót adott egy csaposnakhttp://www.life.hu/sztarok/20160321-amy-schumer-busas-borravalot-adott-egy-szerencses-csaposnak.htmlAmy Shumer, Amerika egyik kedvenc humoristája New York egyik színházában járt, ám előtte ledöntött pár italt a barátaival, és busás borravalóval lepte meg a bár dolgozóit. TV + Sztárok--Adele felháborodott! Kiszivárogtatták a privát képeithttp://www.life.hu/sztarok/20160321-adele-privat-kepeit-elloptak-es-kiszivarogtattak-az-enekesno-felhaborodott.htmlFeltörték az énekesnő e-mail fiókját, és rajongói oldalára raktak ki rengeteg képet. Adele érthetően teljesen kiakadt.TV + Sztárok--Nem fogod elhinni, hogy kivel jár Emily Ratajkowskihttp://www.life.hu/sztarok/20160321-bemutatjuk-emily-ratajkowski-szerelmet.htmlEmily Ratajkowski az a nő, aki bárkit meghaphat. Nem hiszed? Akkor nézd meg a legutóbbi fürdőruhás képét, vagy azt, amelyiken egy szál pulóverben pózolt. Persze mind tudjuk, hogy nemcsak a külső számít, mégis azt képzeltük, hogy egy földi halandó szóba se jöhet a bombatestű modellnél. Tévedtünk!TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.