Diane Cox 17 éves volt, amikor összejött az akkor 18 éves Tom Cruise-zal. A középiskolai szerelem azonban véget ért, az emléke azonban örökké megmarad: a világsztár egykori barátnője elárulta, milyen volt tinédzserként a filmsztár.

Diane Cox ugyanabba a középiskolába járt, mint Tom Cruise. Az akkor 17 éves lány 1979-ben, egy iskolai bálon találkozott először a már akkor jóképű és nagyon ambiciózus sráccal, akit amolyan helyi playboynak tartottak, és aki azonnal felkeltette az érdeklődését.

Bár saját bevallása szerint mindketten mással érkeztek az iskolai rendezvényre, már aznap este elcsattant az első csók közöttük. Diane, aki két évig járt Tommal, elmondta, a később világhírűvé vált színész igazán szenvedélyes szerető volt, és az első alkalom is hamarosan megtörtént.

Amikor csak lehetett, szexeltünk. Nagyon szexéhes srác volt, olyan volt, mint Austin Powers - árulta el a Daily Mailnek az immár 53 éves Diane az akkor még pincérként dolgozó Cruise-ról, aki később elköltözött Glen Ridge-ből a családjával. A köztük lévő távolságot azonban nem élte túl a kapcsolat - és ez részben Diane hibája volt. A lány ugyanis megcsalta a sztárt. Összetörtem a szívét.Tom Cruise nem sokkal később debütált a Kockázatos üzlet című filmjében 1983-ban, amely elhozta neki a várva várt világhírnevet.Egyszer azt mondta nekem: beveszem Hollywoodot.

Nézz be Tom Cruise egykori luxusotthonába!
Egy kis veszteséggel, de elkelt a Mission: Impossible-filmek sztárjának hollywoodi otthona. Íme, egy kis ízelítő abból, pontosan hol is élte mindennapjait Tom Cruise - kattints ide!