Eladta luxusvilláját Tom Cruise - Nézz be a sztár otthonába!

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres -
ház Mission : Impossible luxusvilla ingatlan otthon Hollywood Tom Cruise eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kis veszteséggel, de elkelt a Mission: Impossible filmek sztárjának hollywoodi otthona. Íme, egy kis ízelítő abból, pontosan hol is élte mindennapjait Tom Cruise.

Tom Cruise 2005-ben vásárolta meg a körülbelül 2 hektáros földterületet az ingatlannal a pazar Hollywood Hillsen nagyjából 13 millió dollárért, amelyet végül a napokban 11,4 millióért adott tovább az új tulajdonosának - írja a Variety magazin.

A kíváncsi tekintetek elől kerítés és magas fák védik a villát Forrás: Northfoto

Egyes feltételezések szerint a sztár egyfajta találkozóhelynek szánta a birtokot a szcientológia hívei számára. Akár így volt, akár nem, Katie Holmes exférjének remek ízlését dícséri az európai stílusú villa, amelyen belül három teljeskörűen felszerelt lakosztály biztosítja a lakók teljes körű kényelmét.

Tom Cruise a jelek szerint kedveli a fából készült burkolatokat és bútorokat is Forrás: Northfoto

A vendégségbe érkezőknek egy 4 hálószobás vendégház biztosítja szálláshelyüket. A birtokhoz tartozik továbbá egy medence, egy teniszpálya, egy játszótér, a kellemes környezetről pedig a tavak, az őket átszelő hidak és a teraszok gondoskodnak.

Tom Cruise coloradói otthonát láttad már?

Korábban itt élt együtt a gyönyörű Nicole Kidmannel, majd később itt nevelték együtt egykori feleségével, Katie Holmes-szal kislányukat Surit. Kattints ide Tom Cruise nagyon pazar, nemrég eladóvá vált coloradói luxusotthonáért!
Elege lett a lakásbérlésből, most vonatokon él a főiskolás német lányhttp://www.life.hu/otthon/20150824-leonie-muller-stuttgarti-diaklanynak-elege-lett-az-alberletekbol-ezert-a-vonatokon-el.htmlLeonie Müller csúnyán összevitatkozott bérelt lakása tulajdonosával, ekkor döntött úgy, hogy feladja állandó lakhelyét. A német diáklány azóta vonaton eszik, alszik, tisztálkodik, mos és tanul.OtthonOrigoKate Moss, a lakberendező – Íme, a modell első saját tervezésű luxusotthonahttp://www.life.hu/otthon/20150929-kate-moss-modell-elso-sajat-tervezesu-luxusotthona-elado.htmlKate Moss bebizonyította, hogy lakberendezésben is legalább olyan tehetséges, mint a modellkedésben, a káromkodásban és a botránykeltésben. Otthon--Gwyneth Paltrow kiakadt, amiért más színésznőkhöz hasonlítgatjákhttp://www.life.hu/otthon/20150605-gwyneth-paltrow-kiakadt-hogy-mas-szinesznokhoz-hasonlitgatjak.htmlA színésznő egy ideje már saját életmódoldala büszke tulajdonosa, és kikéri magának, hogy egy kalap alá vegyék ilyen fajta törekvéseit más színésznőkével.Otthon--Ki nem találnád, mi zavarja Kelemen Annát luxusotthonábanhttp://www.life.hu/otthon/20150825-kelemen-anna-uj-otthona-sok-kellemetlenseget-okoz-a-nyuszilanynak.htmlSikerült megvennie álmai lakását a leghíresebb magyar nyuszilánynak, ám, mint kiderült, egy másoknak apróságnak tűnő kellemetlenség máris megkeseríti Kelemen Anna mindennapjait.Otthon--Szívesen belebújnál Johnny Depp ágyába? Most megteheted!http://www.life.hu/otthon/20150702-johnny-depp-franciaorszagi-birtokat-eladasra-kinaljak.htmlVan fölösleges 7 milliárdod? Akkor tiéd lehet Johnny Depp több hektáros birtoka, és vele együtt - a szó legszorosabb értelmében - minden, ami hozzá tartozik.Otthon--Szelfivel ünnepelte meg Kylie Jenner, hogy beköltözött új luxuskéglijébehttp://www.life.hu/otthon/20150701-kylie-jenner-szelfivel-unnepelte-meg-hogy-bekoltozott-legujabb-luxuslakasaba.htmlA Kardashian-Jenner család egyik legifjabb tagja néhány nappal ezelőtt költözött be spanyol stílusú kacsalábon forgó palotájába, amelynek néhány részletét már meg is mutatta képmegosztó oldalán.OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.