Nóci nem jelent meg a bírósági tárgyalásán - Orvoshoz ment

Czifra Noémi tárgyalás bíróság Nóci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem született kedden ítélet Czifra Noémi vagy ahogy mindenki ismeri, Nóci magánokirat-hamisítási ügyében, ugyanis az egykori műsorvezető nem jelent meg a tárgyaláson.

Orvosi vizsgálaton voltam, ezt jeleztem az ügyvédemnek. Nincs probléma, nem súlyos betegség miatt kellett orvoshoz mennem. Nincs itt semmi szándékosság, az előjegyzésem sokkal hamarabb megvolt, mint- hogy a bírósági idézést kézhez kaptam" - nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Nóci a Borsnak.

Forrás: Facebook/TV2 Aktív

Noémit egyébként a bíróság felhívta, a párja vette fel a telefont és közölte, hogy Nóci épp orvosnál van. Tatár Tímea, a Debreceni Törvényszék szóvivője a lappal közölte: az orvosi igazolást utólag is elfogadja a bíróság. A tárgyalást májusra napolták, akkor akár már jogerős ítélet is születhet az ügyben.

A Nóci-ügy

Nócival szemben 2012. december 8-án ittas járművezetés vétségének gyanúja miatt rendőri intézkedés történt Budapesten, az M0-ás autópályán. A tévés az autójában aludt, amikor rátaláltak. A vezetői engedélyét ekkor vonták be, az intézkedő rendőr azonban Nóci öntudatlan állapota miatt az erről szóló bevonó szelvényt nem adta át. Nócit egyébként bizonyítottság hiányában 2014 júliusában jogerősen felmentette a Pesti Központi Kerületi Bíróság az ittas járművezetés vádja alól. Kedden a közokirat-hamisítási ügyben kellett volna Debrecenben megjelennie, azonban ő távol maradt.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.