Nagy Adrit féltették a brüsszeli merényletek miatt

Nagy Adri videó merénylet énekesnő Brüsszel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban színésznője nemrég Belgiumba utazott, így a brüsszeli merényletsorozat miatt sokan aggódtak a sztárért. 

Adrit a robbantások után sokáig nem tudták elérni, amivel igencsak megijesztette a családját. Végül a fiatal lány a közösségi oldalán üzent a hozzátartozóinak, és a rajongóknak.

Azonosították a brüsszeli merénylőket

Kiderült, hogy kik tehetők közvetlenül felelőssé a brüsszeli tragédia miatt. A két öngyilkos merénylő egy testvérpár, harmadik, szökésben lévő társukat továbbra is keresik. Fotó!
Így húsvétoznak a sztárok: van, aki külföldre menekül, de van, aki még böjtöl is!http://www.life.hu/sztarok/20160324-sztarok-vallottak-a-husveti-szokasaikrol.htmlBár akadnak bőven népszokások és hagyományok, minden család másként tartja a kereszténység legnagyobb ünnepét, ami egyben a tavaszvárás és a tavasz eljövetelének ünnepe is. Így telik a húsvét a magyar hírességeknél. TV + Sztárok--Lecserélik Bernáth Józsefet A konyhafőnökbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160324-bernath-jozsef-nem-szerepel-a-konyhafonok-uj-evadjaban.htmlVége a régóta tartó találgatásoknak, mint kiderült ugyanis, Bernáth József nem fog szerepelni A konyhafőnök következő évadában. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoNövényi Norbit meglepte saját halálhírehttp://www.life.hu/sztarok/20160324-novenyi-norbi-halalhiret-keltette-egy-internetes-oldal-a-sportolo-facebookon-reagalt.htmlNem ez az első eset, hogy különböző internetes oldalak valamelyik közszereplő halálhírét keltik, szerencsére tévesen. Norbi viszonylag nyugodtan reagált mikor megtudta, meghalt. TV + Sztárok--Otthagyja a TV2-t Friderikusz Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20160323-otthagyja-a-tv2-friderikusz-sandor-a-naploban-sem-dolgozik-es-nem-folytatja-az-osszezarva.htmlA napokban felröppent pletykék szerint Friderikusz Sándor Várkonyi Andrea mellett a Naplóban folytatja, ám a tévés ezt kategorikusan cáfolja. Állítja, a TV2-nél olyan helyzet állt elő, amihez nem akarja a nevét adni. TV + SztárokOrigoNádai Anikó rajongói nem kímélték a Farmothttp://www.life.hu/sztarok/20160323-nadai-aniko-rajongoi-nem-kimeltek-a-farmot-facebook-kommentben-arultak-el-velemenyuket.htmlA héten elindult az RTL Klub új valóságshow-ja, ahol a versenyzőknek 19. századi körülmények között, egy farmon kell bizonyítaniuk. Az első adások után már jól látható, mire lehet számítani, a kommentelők sem rejtették véka alá véleményüket. TV + SztárokOrigoEzért kakukktojás Kulcsár Edina a Nagy Duett sztárjai közötthttp://www.life.hu/sztarok/20160322-ezert-kakukktojas-kulcsar-edina-a-nagy-duett-sztarjai-kozott.htmlKulcsár Edina egy kicsit kilóg a Nagy Duett többi sztárja közül. Hogy miért, és hogyan vélekedik erről? A Life.hu riporterének mindent elmondott.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.