Új fordulat Paul Walker halálának ügyében - Ki felelős a tragédiáért?

halál felelősség vád Paul Walker Halálos iramban Porsche bíróság autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Porsche a napokban reagált az őt ért vádakra, amelyek szerint az autógyártó cég felelős a sztár és a vele együtt utazó Roger Rodas haláláért.

Nem csupán Paul Walker lánya, Meadow Walker vádolta meg a Porschét azzal, hogy a szerinte számos tervezési hiányosággal rendelkező Carrera GT okolható a Halálos Iramban sztárjának és a vele együtt utazó barátja, Roger Rodas haláláért.

Forrás: UIP-Duna Film

A Radar Online szerint Rodas felesége, Kristine múlt évben szintén benyújtott egy hasonló tartalmú vádiratot a bíróságnak: állítása szerint ezzel a típusú versenyautóval több baleset is történt a meg nem erősített váz és az üzemanyagtartály rossz biztonsága miatt.

A Porsche a napokban reagált az őt ért vádakra: egyszerűen nonszensznek nevezték őket, és arra kérték a bíróságot, hagyják figyelmen kívül ezeket a szakvéleményeket és azoknak a tanúvallomásokat, amelyek az egyébként versenyző Roger Rodas vezetési képességeit firtatják.

Paul Walker 2014. november 30-án szenvedett halálos autóbalesetet, amikor egy jótékonysági rendezvényről tartottak haza barátjával. Egyikük sem élte túl a tragédiát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.