Paul Walker a felelős a saját haláláért? A Porsche szerint igen

halál Paul Walker Halálos iramban tragédia Porsche autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az autóbalesetben elhunyt színész lánya a Porsche-t vádolja édesapja haláláért. Az autógyártó cég tagadja, hogy ők lennének a hibásak a világsztárral történt tragédiáért.

Nem ismeri el a Porsche azokat a vádakat, amelyben Meadow Walker azt állította, az autógyártó cég felelős édesapja haláláért - írja a TV GO.

Forrás: UIP-Duna Film

Paul Walker lánya szerint számos tervezési hiányossággal rendelkezett az a versenyautóként piacra dobott 2005-ös Porsche Carrera GT, amelyben édesapja utazott a tragédia napján. A Porsche egy bíróságnak benyújtott kiadványban reagált a vádakra: véleménye szerint a színész tájékozott és tapasztalt vezető volt, és nem szabadott volna hagynia az autóját vezető Roger Rodasnak, hogy ilyen gyorsan hajtson vele.

Véleménye szerint nem tervezési hibák tehetnek a balesetről, hanem a nem rendeltetésszerű használat, és a megfelelő karbantartás hiánya. A tragikus balesetben elhunyt Paul Walker tehát tudatában volt annak, milyen kockázatot vállal, és ő maga felelős a történtekért. Az ügy várhatóan hamarosan bíróság elé fog kerülni, ahol eldől majd, kinek van igaza.

Drámai! Nyolcan haltak meg egy rejtélyes helikopterbalesetbenhttp://www.life.hu/news/20151116-nyolcan-haltak-meg-egy-helikopterbalesetben-szlovakiaban.htmlNyolc halottja van a szlovákiai helikopterbalesetnek, mely során a pilóta vélhetően a radarokat akarta kicselezni. Egyes feltételezések szerint az áldozatok menekültek voltak. News--Bikiniben pózol Paul Walker tinilánya: Meadow csodaszéphttp://www.life.hu/trend/20150901-paul-walker-tinedzser-lanya-meadow-walker-bikinis-kepet-tett-kozze-magarol-instagramon.htmlIgazi hölgy lett az elhunyt világsztár 16 éves lánya: Meadow Walker fürdőruhás képet tett közzé magáról Instagram oldalán.TrendOrigoRátalált a szerelem a táncoslányra, akinek a hullámvasút-baleset után amputálták a lábáthttp://www.life.hu/intim/20151116-vicky-balch-a-hullamvasut-balesetet-szenvedett-amputalt-labu-lanyra-ratalalt-a-szerelem.htmlVicky Balch az Alton Towers vidámparkban történt tragédia következtében veszítette el jobb lábát térdtől lefelé. A fiatal lány az amputálás óta attól félt, nem kell majd senkinek – ám nemrég ő maga vallott a boldogságról, amire új párja oldalán talált rá. Intim--"Paul Walker itt van velünk lélekben!"- Elhunyt kollégájára emlékezett Vin Dieselhttp://www.life.hu/sztarok/20150817-vin-diesel-szinesz-paul-walker-elhunyt-kollegajara-es-baratjara-emlekezett-a-teen-choice-awards.htmlA Halálos iramban sztárja vette át a Teen Choice Awards elismerését, köszönőbeszédében pedig egykori színésztársára, a 2013-ban tragikus körülmények között elhunyt Paul Walkerről emlékezett meg.TV + Sztárok--Lewis Hamilton autóbalesetet szenvedett Monacóban http://www.life.hu/news/20151112-lewis-hamilton-balesetet-szenvedett-kesobb-utazik-braziliaba-a-vilagbajnok.htmlA brit világbajnok hétfőn este autóbalesetet szenvedett, melyet később ő maga is megerősített. A történet ellenére továbbutazott Brazíliába. NewsOrigoPaul Walker 16 éves lányát majmolja Zimány Linda? Árulkodó fotó!http://www.life.hu/intim/20150728-zimany-linda-modellnek-uj-baratja-van-egy-hatalmas-plussmedve-akit-forron-olel.htmlHatalmas, szőrös karok ölelésébe burkolózott a modell, aki megmutatta, milyen, amikor forrón a keblére szorít valakit.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.