Így kell meglocsolni egy úszónőt: Lesd meg, Shane miként köszöntötte Hosszú Katinkát!

úszónő locsolkodás Iron Lady húsvét Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A locsolkodás nem maradhatott el az Iron Lady családjában sem, bár ő könnyű helyzetben van, hiszen többnyire úszódresszt visel.

Meg sem kottyant Hosszú Katinkának, amikor férje nyakon öntötte egy fazék vízzel, miközben éppen a medence mellett reggelizett. Az Iron Lady láthatóan élvezte a húsvéti tréfát, bár az előtte szokásos versike elmaradt.

Forrás: Facebook/Iron Lady

„Azt hittem, idén kimaradok belőle, de Shane nem felejtette el a hagyományt, még délelőtt meglocsolt. Nagyon vicces volt, de szóltam neki, hogy legközelebb illik verset is mondani, nem csak meglepetésszerűen meglocsolni" – írta a kép mellé Katinka.

Tavaly így locsolták meg Katinkát

Az úszónő egy vicces videót is megosztott, arról a pillanatról, amikor Shane meglocsolta, a Life.hu-n megnézheted az intim pillanatot.
Hoppá! Aurelio Pumped Gabóval pumpálthttp://www.life.hu/sztarok/20160329-vv-aurelio-a-valosvilag-gyoztese-es-pumped-gabo-egyutt-pumpaltak-husvetkor.htmlA két nagyszájú macsó húsvét alkalmából félmeztelenre vetkőzve küldött virtuális spriccelést a lányoknak. TV + Sztárok--Susan Sarandon balesetet szenvedetthttp://www.life.hu/sztarok/20160329-susan-sarandon-balesetet-szenvedett-labmerevitot-hord-a-szineszno.htmlA 69 éves színésznőt mosolyogva, hűséges társával kapták lencsevégre a lesifotósok, akik egy kellemetlen meglepetést is megörökíthettek. Susan Sarandon lába ugyanis megsérült. TV + Sztárok--Öngyilkos akart lenni a Farm első párbajgyőztese, Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20160329-a-farm-cimu-show-jatekosa-dora-ongyilkos-akart-lenni.htmlTöbb fontos embert is elveszített az életéből a háromgyermekes anyuka, aki a tragédiák miatt öngyilkos akart lenni. TV + SztárokOrigoGombos Edina bikiniben kíván boldog ünnepethttp://www.life.hu/sztarok/20160327-gombos-edina-bikiniben-kivan-boldog-unnepet.htmlÓceánparton, napfényben tölti a húsvétot Gombos Edina. TV + SztárokOrigoCurtis minden héten megiszik egy üveg viszkithttp://www.life.hu/sztarok/20160329-curtis-zenesz-minden-heten-megiszik-egy-uveg-viszkit-edz-a-fesztivalszezonra.htmlA Life.hu riportere mikrofonvégre kapta a TV2 sztárját. Videónkban a fesztiválszezonról, a csajozásról, a közös tervekről és a gyermekáldásról faggattuk Curtist.TV + Sztárok--Kellemes húsvéti ünnepeket kívánnak Baukó Éva kebleihttp://www.life.hu/sztarok/20160328-bauko-eva-keblei-kellemes-husveti-unnepeket-kivannak-mindenkinek.htmlMíg Dukai Regina nyuszifület, Zimány Linda pedig nyuszipopót posztolt, addig Baukó Éva kitette a melleit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.