Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van film gyereksztár Matt Lawrence Mara Wilson felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár több mint 20 év telt el Robin Williams egyik leghíresebb filmjének, a Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van megjelenése óta. Nézd meg alább, mekkorát nőttek a családi vígjáték egykori szereplői, Matt Lawrence és Mara Wilson!

Ugye, senkinek sem kell bemutatni a gyermekeitől elválasztott, kétségbeesésében dadává alakuló édesapa történetét? A Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van című film 1993-ban jelent meg a 2014-ben elhunyt Robin Williams és Sally Field főszereplésével, míg a család két legidősebb gyermekét az akkor még tinédzserkorú Matt Lawrence és Mara Wilson alakították.

Robin Williams, Matthew Lawrence és Mara Wilson a Mrs. Doubtfire-ben Forrás: AFP

Nos, a két gyereksztár azóta felnőtt lett, az immár 36 éves Matt pedig ennyire szemrevaló fiatalemberré cseperedett:

Forrás: Instagram/Matt Lawrence

Míg Matt továbbra is vállal szerepeket, főként sorozatokban, addig a 28 éves Mara Wilson néhány évvel ezelőtt hátat fordított a filmszakmának, és íróként próbál érvényesülni. Így néz ki most:

Forrás: Facebook/Mara Wilson

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.