Hurrá! Megnyílik az első kutyás strand a Balatonon

Forrás: Dreamstime -
kutya strand Balaton Fonyód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fonyód képviselő-testülete már jóváhagyta a tervet, Balatonboglár hamarosan dönthet.

Régi álma teljesülhet azoknak a kutyatulajdonosoknak, akik kedvencükkel a Balatonban - legálisan - szeretnének fürdeni. Fonyód képviselő-testülete rendkívüli testületi ülésen döntött arról, hogy a vízirendőrség mögött biztosít egy területet kutyás strand üzemeltetésére - írja az Origo.

Képünk illusztárció Forrás: Dreamstime
Nőként énekelnek, pedig férfitestben születtek az indiai énekesekhttp://www.life.hu/news/20160401-india-nokent-lepnek-szinpadra-pedig-az-enekesnok-ferfitestben-szuletettek-video.htmlHat indiai nő énekel és táncol a színpadon, bollywoodi stílusban csillogó, flitterektől roskadozó szárikban. Nagy népszerűségnek örvendenek, pedig mind a hat énekes férfiként jött a világra. NewsOrigoIsmét kattant a bilincs Repülős Gizi csuklójánhttp://www.life.hu/news/20160331-repulos-gizit-ismet-orizetbe-vettek.htmlA rendőrök Velencén csaptak le Repülős Gizire, aki épp egy házba próbált bejutni. NewsOrigoEjtették a vádat az elhunyt Bobbi Kristina Brown ellenhttp://www.life.hu/news/20160331-bobbi-kristina-brown-whitney-houston-elhunyt-lanya-ellen-ejtettek-a-pert.htmlWhitney Houston tavaly nyáron elhunyt lánya még egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy végre békében nyugodhasson. NewsAFPTeljes pompába öltöztek a cseresznyefák Japánban - Gyönyörű fotók! http://www.life.hu/news/20160331-cseresznyefak-viragzasa-japanban-latvanyossag-csodalatos-fotok.htmlAz ország egyik fő turisztikai látványossága, a cseresznyefák virágzása idén öt nappal korábban kezdődött az átlagosnál, és két nappal korábban, mint az előző évben. News--Kegyetlennek nevezte férjét az egyiptomi géprabló exfeleségehttp://www.life.hu/news/20160331-szeif-eldin-musztafa-egyiptomi-geprablo-kegyetlen-es-drogfuggo-volt-exfelesege-szerint.htmlSzeif Eldin Musztafa egyiptomi gépeltérítő egykori felesége szerint rendszeresen verte őt és a közös gyermekeiket, valamint többször megfenyegette és rettegésben tartotta őket. News--Így tette tönkre egy diáklány a hegedűtanára életéthttp://www.life.hu/news/20160330-egy-diak-tonkretette-a-hegedutanara-eletet.htmlVégre tisztázták annak a hegedűtanárnak az ügyét, akit az egyik diákja azzal vádolt, hogy a férfi megerőszakolta. Mindehhez nem kellett más "csak" 3 év, 35 ezer dollár, és egy tönretett élet. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.