A hollywoodi sztár több éven át titkolta a nyilvánosság elől betegségének hírét. Egy nemrég kiszivárgott hangfelvétel szerint ügynöke segítségével gondoskodott arról, hogy minél tovább megőrizze magának a titkát.

Charlie Sheen tavaly novemberben vállalta fel, hogy ő az a HIV-fertőzött hollywoodi sztár, akinek kilétéről egy egész világ találgatott.

Forrás: AFP/Michael Buckner

A Két pasi - meg egy kicsi sztárja több éven át titkolta betegségét a nyilvánosság elől, a The National Enquirer birtokába került hangfelvétel szerint ebben rengeteget segített neki az 50 éves színész ügynöke.

Sheen alkalmazottja, akinek nevét nem közölte a lap, titoktartási szerződések aláírására kényszerítette a nőket, akik közel kerültek a sztárhoz. Belőlük pedig, mint tudjuk, nem egy volt - miközben Sheen tisztában volt fertőzöttségével.

Hollywoodi celebnők, akiket megfertőzhetett Charlie Sheen
Charlie Sheen a Today show-műsorban vallotta be, hogy négy éve diagnosztizálták nála a HIV-vírust, azóta gyógyszeres kezelés alatt áll. A Life.hu összegyűjtötte azokat a híres nőket, akiknek eközben átadhatta a betegségét a Két pasi meg egy kicsi sztárja - kattints ide a cikkért!