A Való Világból megismert játékosnál füvet és kokaint is talált a rendőrség, de a szerek nagy részéről nem tudták megállapítani, hogy pontosan micsoda. Terjesztésre vonatkozó bizonyítékot nem találtak.

Közúti ellenőrzés során találtak Aureliónál 55 gramm gyanús, fehér anyagot, az autóban pedig egy gramm fehér port. Később a lakásán további egy grammot, valamint három gramm zöld, növényi származékot. A szakértők a lefoglalt bizonyítékok nagy részéről nem tudták megállapítani, hogy micsoda - írja a Bors.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„A nyomozó hatóság nem tudott olyan bizonyítékokat elénk tenni, amelyek alapján a kábítószer-kereskedelmet Aurelio terhére tudta volna róni. Fogyasztói magatartást rónak fel neki, mást és többet nem” - mondta a lapnak Aurelio ügyvédje, dr. Pokker Zoltán.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A lap értesülései szerint az Aureliónál talált kábítószerek már meghaladják a csekély mennyiséget, ezért ha bebizonyosodik a bűnössége, akár egytől öt évig terjedő szabadságvesztésre is számíthat. „Eddig ügyesen dolgoztunk. Most indul meg majd az az időszak, amikor Aurelio személyi szabadságáért kell küzdenünk” - mondta az ügyvéd, aki azt is hozzátette, több enyhítő körülménnyel is számolhatnak majd.