A színészről lassan egy éve terjedt el a hír, miszerint alkoholproblémákkal küzd. A Best állítása szerint a sztár nemrég egy céges rendezvényen nyúlt kicsit többet a pohár után. 

Gesztesi Károly tavaly novemberben jelentette be, hogy visszavonul, és a jövőben nem szándékozik nyilatkozni a sajtónak. Azóta több helyen is megfordult a világban, és tagja lett a Hit gyülekezetnek is. A legutóbb egy céges születésnapi parti egyik vendége volt, ahol a lap szerint a pohara sosem volt üres, és ennek hamar meg is lett a hatása - írja a Best.  

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Gesztesi egy aranyos mackó, imádom a filmjeit, a szépen csengő hangját. De amikor elvették tőle a mikrofont, és megszégyenülve, dülöngélve a helyére indult, mindannyian nagyon sajnáltuk" - mondta a Best magazinnak a parti egyik vendége. Németh Sándor lelkész szerint a színész nem menthetetlen, és igenis látszanak rajta a gyógyulás jelei. "Károlyt a színházakban most nem látják szívesen, mert félnek tőle, hogy csődöt mond. Való igaz, elfáradt, kimerültséggel küzd, ami a művészeknél gyakran előfordul. De képes rá, hogy kijöjjön a nyomorúságból, és ő hisz benne, hogy hamarosan újra színpadra léphet, és örömet okoz az embereknek" - mondta a lelkész a lap megkeresésére.