Demcsák Zsuzsa és Kökény-Szalai Vivien: "Rendeztük a viszonyunkat"

Demcsák Zsuzsa TV2 Mokka Tények Kökény-Szalai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt napokban különböző, egymásnak ellentmondó híreket lehetett olvasni Demcsák Zsuzsával kapcsolatban. Felröppent a hír, hogy a Mokka műsorvezetője a Tényekben folytatja tovább, majd ennek az ellenkezőjét állították, amely szerint Demcsák nem lesz a TV2 hírműsorának arca. 

Demcsák Zsuzsa egy ismerőse a műsorvezető és a TV2 új hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien kapcsolatáról mesélt.

Demcsák Zsuzsa Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa

"Zsuzsa biztos volt abban, hogy az új hírigazgató, aki nemcsak a Tények, de a Mokka stábjának is felettese, az elsők között őt fogja kirúgni a csatornától. Zsuzsa egy ideig nagyon jóban volt Viviennel, még magánemberként is összejártak, aztán történt valami kettejük között, ami miatt megszakadt ez a barátság. Amikor Vivien a Story magazin főszerkesztője volt, több olyan anyag is megjelent, amelyről Zsuzsa nem tudott, amelyet nem egyeztettek, így a Mokka műsorvezetője ki is fakadt emiatt a Facebookon. Igaz, általánosságokat írt, konkrétan nem nevezte meg Vivient. Ezt egy későbbi napon tette meg, amikor a lapban egy olyan cikk jelent meg, amelyben Zsuzsa gyerekeiről írtak olyat, amely neki nagyon nem tetszett" – magyarázta a Blikk informátora.

Kökény-Szalai Vivien Fotó: Sárosi Zoltán/Fem3

Demcsák Zsuzsa a napilap kérdésére elmondta, már nincs kettejük között feszültség. "Rendeztük a korábbi nézeteltéréseket, korrekt a viszonyunk" - jelentette ki. "Nem mondtam nemet, az egyeztetések még folyamatban vannak" - tette hozzá a Tényekkel kapcsolatban.

Farm: Kiválasztotta párbajellenfelét Heni: 'Az értelmi képességei megkérdőjelezhetők"http://www.life.hu/sztarok/20160408-farm-farm-heni-es-farm-vivi-parbajoznak.htmlA Farm heti gazdája Sanya a három esélyes játékosból Henit küldte párbajozni. Pénteken este pedig Heni jelölte meg ellenfelét. TV + SztárokOrigoBúcsúzik a Tényektől Azurák Csabahttp://www.life.hu/sztarok/20160408-bucsuzik-a-tv2-tenyektol-azurak-csaba.htmlÁprilis 8-án láthatják utoljára a nézők a Tényekben Azurák Csabát. A szakember búcsúzik a hírműsortól, de hamarosan visszatér új, politikai-közéleti háttérműsorával.TV + Sztárok--Dukai Regina csodát művelthttp://www.life.hu/sztarok/20160408-dukai-regina-modell-csodat-muvelt-es-egy-gyonyoru-zsolnay-porcelant-keszitett.htmlA gyönyörű modell egy kis időre szakmát váltott és lenyűgöző dolgot alkotott. TV + Sztárok--Meglepő dolog derült ki Schobert Norbirólhttp://www.life.hu/sztarok/20160408-schobert-norbi-uj-dolgok-is-napvilagra-kerultek-a-finteszguruval-kapcsolatban.htmlA Hal a tortán szokásos kvízkérdései során újabb titkok lepleződtek le. Kiderült például, hogy mi Norbi eredeti neve és hogy milyen nagy galibát okozott gyerekként. TV + Sztárok--Sarka Kata lett a legdögösebb és a legegyoldalúbb Instagram-sztár http://www.life.hu/sztarok/20160408-sarka-kata-olvaso-szavazas-o-lett-a-legdogosebb-instagram-sztar-fotok.htmlTöbb ezer Life.hu olvasó szavazott a napokban, hogy ki Magyarország legsokoldalúbb ismert hölgye. A lista bár igen hosszú volt, egy jelölt toronymagasan nyert a mini versenyünkön. TV + Sztárok--Jake Gyllenhaal szerelmes volt Jennifer Anistonbahttp://www.life.hu/sztarok/20160408-jake-gyllenhaal-szerelmes-volt-jennifer-anistonba.htmlÚgy tűnik, hogy Jennifer Aniston elvarázsolta Jake Gyllenhaalt. A színész nemrég bevallotta, hogy éveken keresztül odavolt a színésznőért. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.