Az elmúlt napokban különböző, egymásnak ellentmondó híreket lehetett olvasni Demcsák Zsuzsával kapcsolatban. Felröppent a hír, hogy a Mokka műsorvezetője a Tényekben folytatja tovább, majd ennek az ellenkezőjét állították, amely szerint Demcsák nem lesz a TV2 hírműsorának arca

Demcsák Zsuzsa egy ismerőse a műsorvezető és a TV2 új hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien kapcsolatáról mesélt. 

Demcsák ZsuzsaForrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa

"Zsuzsa biztos volt abban, hogy az új hírigazgató, aki nemcsak a Tények, de a Mokka stábjának is felettese, az elsők között őt fogja kirúgni a csatornától. Zsuzsa egy ideig nagyon jóban volt Viviennel, még magánemberként is összejártak, aztán történt valami kettejük között, ami miatt megszakadt ez a barátság. Amikor Vivien a Story magazin főszerkesztője volt, több olyan anyag is megjelent, amelyről Zsuzsa nem tudott, amelyet nem egyeztettek, így a Mokka műsorvezetője ki is fakadt emiatt a Facebookon. Igaz, általánosságokat írt, konkrétan nem nevezte meg Vivient. Ezt egy későbbi napon tette meg, amikor a lapban egy olyan cikk jelent meg, amelyben Zsuzsa gyerekeiről írtak olyat, amely neki nagyon nem tetszett" – magyarázta a Blikk informátora. 

Kökény-Szalai VivienFotó: Sárosi Zoltán/Fem3

Demcsák Zsuzsa a napilap kérdésére elmondta, már nincs kettejük között feszültség. "Rendeztük a korábbi nézeteltéréseket, korrekt a viszonyunk" - jelentette ki. "Nem mondtam nemet, az egyeztetések még folyamatban vannak" - tette hozzá a Tényekkel kapcsolatban.