Jake Gyllenhaal szerelmes volt Jennifer Anistonba

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Mike Windle -
színész szerelem Jake Gyllenhaal Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hogy Jennifer Aniston elvarázsolta Jake Gyllenhaalt. A színész nemrég bevallotta, hogy éveken keresztül odavolt a színésznőért.

Egy nemrég adott interjúban Gyllenhaal bevallotta, hogy évekig reménytelenül szerelmes volt Jennfier Anistonba, akivel a "Jóravaló feleség" című filmben szeretőket alakítottak.

Jake Gyllenhaal Forrás: AFP/2016 Getty Images/Mike Windle

„Évek óta oda voltam érte, mikor megkaptam a szerepet és ez egyáltalán nem könnyítette meg számomra a forgatást. Arra emlékszem, hogy nagyon kényelmetlenül éreztem magam mellette, és arra is, hogy mennyire gyönyörű volt. Nem is értettem, hogy mit keresek mellette” – áradozott, majd azt is részletezte, hogy nem a Jóbarátok Racheljébe szeretett bele, hanem a színésznő valódi személyiségébe - számolt be a Hello! magazin.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Christopher Polk

Jennifer Aniston gyereket akar

Jennifer Aniston és férje, Justin Theroux már nagyon régóta szeretnének kisbabát, és lehet, hogy most teljesül a vágyuk, és örökbefogadnak. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.