Kimaxolja a cukiságfaktort Tokio sünikávéháza

süni Tokio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádja a nagyközönségTokió a sünikávéházát. Olyannyira, hogy akár több órát is sorban kell állni a bejutásért. 

A februárban megnyílt Harry nevű kávéházban 20-30 süni közül válogathatnak az állat- és kávérajongók. "Meg akartuk mutatni az embereknek a sündisznó báját,mivel az állatról olyan kép alakult ki, hogy nehéz boldogulni vele. Meg akartuk őt szabadítani ettől oly módon, hogy megengedjük az embereknek, hogy hozzányúljanak" - nyilatkozta Murata Mizuki, a kávézó egyik alkalmazottja, aki a szomszédos nyuszikávézóban is dolgozik.

Kigyúrt törpe az Instagram legújabb sztárjahttp://www.life.hu/news/20160409-kigyurt-torpe-127-centis-ismail-lanaani-az-instagram-legujabb-sztarja.htmlA 127 centis Ismail Lanaanit korábban sokat bántották teste miatt. Sokan szaharai törpének csúfolták, kinevették, és kijelentették, soha, de soha nem lesz barátnője. A marokkói srác azonban gondolt egyet, megvalósította, most pedig az Instagram sztárja. NewsOrigoHorrorbalesetet szenvedett három magyar férfi a zágrábi autópályánhttp://www.life.hu/news/20160409-horrorbalesetet-szenvedett-harom-magyar-ferfi-a-zagrabi-autopalyan.htmlA festékeket és csempét szállító autó durrdefektet kapott, és nekicsapódott a szalagkorlátnak a Karlovac és Rijeka közötti autópályán. Az autóban hárman ültek, a legfia­talabb utas kirepült a kocsiból, majd egy szembejövő autó el is gázolta, azonnal meghalt. A másik két férfit életveszélyes sérülésekkel szállították a karlovaci kórházba. NewsThinkstockMilyen idő lesz hétvégén? Itt a válasz! http://www.life.hu/news/20160408-kicsit-huvosebb-hetvege-kelleni-fog-az-esernyo-idojaras-elorejelzes.htmlA kicsit hűvösebb hétvége után a jövő hét elején újra kellemes idő lesz. Addig is ne felejtsd otthon az esernyőt, ha útnak indulsz. Eső vagy napfény? Ez vár rád! NewsOrigoFördős Zé szívesen élne a Farmon http://www.life.hu/news/20160408-fordos-ze-elvezi-a-farmos-forgatasokat-nem-retten-meg-a-haz-koruli-munkatol.htmlA műsorvezető rettentően élvezi a forgatásokat, és ha tehetné, ő is részt venne a realityben. A Life.hu riportere több témában is faggatta a sztárt. NewsOrigoGusztustalan: szellentéssel poénkodott a TV2 időjósahttp://www.life.hu/news/20160408-szellenteshez-hasonlitotta-a-szeles-idojarast-horvath-szilard-a-tv2-on.htmlNem mindennapi időjárás-jelentéssel jelentkezett péntek este a a TV2 csatornához tartozó Tenyek.hu. Viccnek szánták, botrány lett belőle. News--Morbid, valamint perverz könyvekkel kacagtatta meg utastársait a férfihttp://www.life.hu/news/20160408-hamis-konyvcimekkel-viccelte-meg-a-metron-utazokat-a-ferfi.htmlEgy férfi vicces ötlettel rukkolt elő: morbid, valamint perverz címekkel ellátott könyveket olvasgatott a metrón. Az utasok a könyvek láttán persze nem bírták ki röhögés, vagy épp fintorgás nélkül. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.