Jakupcsek Gabriella nem evett, hogy élvezhesse Lakatos Márk menüjét, Sarka Kata viszont nem is bízott abban, hogy a stylist meg tud csinálni egy, a sajátjától eltérő menüt is. Kovács Lázár pedig, ahogy általában, most is mérsékelten idegesítő volt.

"Ez egy ilyen csillámkacsa lesz" - vetítette előre Márk, mikor megkapta a ribis műkörmökkel tarkított dominakesztyűjét a kacsasütéshez.

Hogy fogja ezt a Sarka Kata szeretni, hogy ilyen csillogós a kacsa"

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Kasza Tibi persze szkeptikus volt: "Ha összeengednek két gyakorló ripacsot, az mindig veszélyes. Ők nagyon keményen fogják tolni a show-t" - merengett a zenész, és igaza is lett. A buli már a konyhában elkezdődött, Márk pedig 4 pontot kapott a sztárszakácstól.

Lakatos Márk stylist énje persze előretört, először Katára koncentrált, hogy kicsípi-e magát, miben érkezik az otthonába. A többieket is alaposan megfigyelte. Ezután a vendégek szétverték a berendezést, majd két csodás rózsa is előkerült a tarkabarka csacsiból. Kata az előnyösebbik profilja miatt elsőként választott helyet, Kasza Tibinek pedig csak annyi volt biztos, hogy a Life.hu sztárszerzőjével szemben szeretne helyet foglalni.

Tom Cruise-t látja férjében Sarka Kata
"Péternek szoborszépségű lába van! Mindenképpen Tom Cruise-hoz hasonlítanám, szerintem nagyon hasonlóak" - mondta Kata. Ezen az asztalvendégek kiakadtak, Lakatos Márk pedig kifejtette, hogy a szerelem mindenkit megszépít.

Ezután Márk a saját kolbászát tálalta fel vendégeinek.

Tibi finnyás fiú, és ez nagyon meglepte Márkot. Az viszont még sokkolóbb volt számára, hogy Jakupcsek Gabi szinte visszaküldte az egyben sült kacsáját, mondván, nem eszik olyan állatot, ami egyben van. Végül egy szelettel megelégedett, és elpusztította.

Kasza Tibi persze nem tudta megállni, hogy a házigazda elől elvigye a show-t, igyekezett jó hangulatot csinálni, ami hol sikerült, hol nem.

Michelin-csillagos volt a vacsora” - mondta Tibi, Gabi pedig csak egyetérteni tudott vele. Lakatos Márk Kasza Tibitől, Gabitól, Katától és Attilától is 5 pontot kapott, vagyis végül mindenkit sikerült lenyűgöznie.