Cameron Diaz íróként is óriási sikert aratott

Forrás: AFP/Theo Wargo -
színésznő könyv hosszú élet Cameron Diaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő első életmódkönyve 2013-ban jelent meg, és hamar bestseller lett, nemrég pedig megjelent a második könyve is, amelyben a hosszú élet titkait fejtegeti. A siker természetesen most sem maradt el.

A 43 éves Cameron Diaz legújabb könyvében a méltóságteljes öregedésről, az egészségről, és a bölcsességről ír, mindezt úgy, hogy segítse nőtársait abban, hogy

elfogadják és szeressék magukat az öregedés velejáróival együtt is.

Cameron Diaz Forrás: AFP/Theo Wargo

A sztár egy interjúban beszélt arról, hogy bár a mai világban sokan szeretnének örökké fiatalok maradni, ez sajnos nem lehetséges. Szerinte sokkal jobb, ha az emberek méltósággal viselik a korukat - írja a Parade.

A Longevity Book, azaz A hosszú élet titka áprilisban került az amerikai könyvesboltok polcaira, és már most óriási siker.

Benji Madden és Cameron Diaz Forrás: Northfoto

Diaz kisasszony egyébként abszolút hitelesnek számít, ha a boldog és hosszú életről van szó, elvégre harmonikus házasságban él szerelmével, Benji Maddennel. Erről mesélt nemrég, az interjú alapján pedig úgy tűnik, hogy vidámabb, mint valaha, ráadásul a hírek szerint a pár jelenleg újdonsült kis családjuk bővítésén dolgozik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.