A színésznő első életmódkönyve 2013-ban jelent meg, és hamar bestseller lett, nemrég pedig megjelent a második könyve is, amelyben a hosszú élet titkait fejtegeti. A siker természetesen most sem maradt el.

A 43 éves Cameron Diaz legújabb könyvében a méltóságteljes öregedésről, az egészségről, és a bölcsességről ír, mindezt úgy, hogy segítse nőtársait abban, hogy

elfogadják és szeressék magukat az öregedés velejáróival együtt is.

Cameron DiazForrás: AFP/Theo Wargo

A sztár egy interjúban beszélt arról, hogy bár a mai világban sokan szeretnének örökké fiatalok maradni, ez sajnos nem lehetséges. Szerinte sokkal jobb, ha az emberek méltósággal viselik a korukat - írja a Parade.

Longevity Book, azaz A hosszú élet titka áprilisban került az amerikai könyvesboltok polcaira, és már most óriási siker.

Benji Madden és Cameron DiazForrás: Northfoto

Diaz kisasszony egyébként abszolút hitelesnek számít, ha a boldog és hosszú életről van szó, elvégre harmonikus házasságban él szerelmével, Benji Maddennel. Erről mesélt nemrég, az interjú alapján pedig úgy tűnik, hogy vidámabb, mint valaha, ráadásul a hírek szerint a pár jelenleg újdonsült kis családjuk bővítésén dolgozik.