Váratlan fordulat a Farmon: Vagy Attila, vagy Sanya megy párbajozni

Forrás: RTL Klub -
kiválasztás Farm Sanya párbaj Farm Attila Farm (reality)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A negyedik kiválasztás is megtörtént, ami most sem ment zökkenőmentesen. Kakaskodással és veszekedéssel tarkítva adták le szavazataikat a játékosok.

Igazán feszült hangulatban telt a kiválasztás a Farmon, sértegetésektől és kakaskodástól sem volt mentes. A legtöbb szavazatot Attila és Sanya kapta, így a heti gazdának, vagyis Briginek közülük kell majd kiválasztani, hogy melyikük menjen biztosan párbajozni.

Liptai Claudia: "Azt gondoltam, hogy átharapom a torkánál a világot"http://www.life.hu/sztarok/20160414-liptai-claudia-musorvezeto-azt-gondoltam-hogy-atharapom-a-torkanal-a-vilagot.htmlMit jelentettek a kilencvenes évek Liptai Claudiának? A Nagy Duett műsorvezetője elárulta. TV + Sztárok--Történelmi pillanat: íme, Mary-Kate és Ashley Olsen első szelfijehttp://www.life.hu/sztarok/20160414-mary-kate-es-ashley-olsen-szinesznok-elso-szelfije-az-instagramon.htmlLejárt a rejtőzködés ideje: a világ egyik leghíresebb ikerpárja elkészítette életük első önfotóját, és közzé is tették Instagram oldalukon. TV + Sztárok--Ördög Nóra: “Mostanában tényleg érzem, hogy elfáradtam”http://www.life.hu/sztarok/20160414-ordog-nora-sokat-dolgozik-a-kismenok-forgatasa-miatt-keveset-alszik-elfaradt.htmlMozgalmas időszak ez a műsorvezető életében, hiszen a Kismenők forgatása miatt reggeltől estig dolgozik, szinte megállás nélkül. TV + Sztárok--Varga Iza: "Ez a legnehezebb időszak, ami valaha volt az életemben"http://www.life.hu/sztarok/20160414-varga-iza-nehez-idoszakon-megy-keresztul-a-baratok-kozt-miatt-karaktere-balogh-nora-megviseli-a.htmlA színésznő idegrendszerét igencsak próbára teszi most az élete és a munkája, de szerencsére a kollégái mindig ott vannak, hogy felvidítsák. TV + Sztárok--Ennek a férfinak a dédnagyapja Matthew McConaughey ikertestvére is lehetnehttp://www.life.hu/sztarok/20160414-egy-ferfi-dednagyapja-matthew-mcconaughey-ikertestvere-is-lehetne.htmlEgy alabamai férfi, Sanders Parker a régi családi fotókat böngészve lelt rá egy érdekes darabra: a képen a dédnagyapja látható, aki egy az egyben úgy néz ki, mint Matthew McConaughey. TV + Sztárok--Gáspár Evelin megmutatta, mit tud a konyhábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160414-gaspar-evelin-es-bea-asszony-az-rtl-klub-hagyjal-fozni-cimu-musoraban-bizonyitottak-tudasukat.htmlA család nőtagjai, pontosabban Evelin és Bea asszony bebizonyították, hogy őket nem lehet lefőzni! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.