Ördög Nóra: “Mostanában tényleg érzem, hogy elfáradtam”

Forrás: TMC -
Kismenők fáradtság forgatás Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mozgalmas időszak ez a műsorvezető életében, hiszen a Kismenők forgatása miatt reggeltől estig dolgozik, szinte megállás nélkül.

A felvételek miatt rengeteg a dolga Ördög Nórának, ez egy emberpróbáló időszak, de szerencsésnek érzi magát, hiszen a családja sok terhet levesz a válláról.

Forrás: TMC

“Ha az a háttérország nem lenne olyan biztos, amilyen nekem van, akkor hiába lenne minden siker, minden díj, mert a családom az életem értelme” - árulta el a műsorvezető, akin ennek ellenére egy hosszú nap után eluralkodik a fáradtság.

“Nem szoktam panaszkodni, de mostanában tényleg érzem, hogy elfáradtam”

- vallotta be Nóra, aki hozzátette, pontosan tudja, hány óra alvással képes még működni, ám legtöbbször erre szán kevesebb időt. “Az alvás rovására tudok lecsípni időket, mert a gyerekek idejéből nem szeretnék” - mondta a műsorvezető a hot! magazinnak. Hozzátette, nincs a végkimerülés határán, mert a munka őt élteti, de férje figyelmezteti őt, ha vissza kell vennie. "Van, hogy ő úgy látja, hogy ön- és közveszélyes kezdek lenni, akkor pedig leállít” - árulta el Nóra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.