Stahl Juditot verték az úszóedzések alatt

Forrás: TV2 -
úszás verés híradós Stahl Judit bántalmazás főzőműsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori híradós kislánykorában rendszeresen járt úszásra, így ő is megtapasztalhatta, hogyan és milyen módszerekkel próbálnak fegyelmezni és motiválni az edzők.

A napokban robbant a hír, miszerint Kiss László úszókapitány a hatvanas években elítélték csoportosan elkövetett nemi erőszak miatt.

Forrás: TV2

Az ügy óta sorban derülnek ki az eddig elhallgatott, súlyos esetek: néhány nappal ezelőtt egy édesapa vallotta be, hogy lányát rendszeresen verték és doppingolták az úszóedzések alatt, nemrég pedig Stahl Judit egyik korábban adott interjújára bukkant rá a Blikk.

Még nincs vége: tovább viccelődik kamu eljegyzésén Jon Lovitzhttp://www.life.hu/sztarok/20160331-jon-lovitz-komikus-es-jessica-lowndes-enekesno-kamu-eljegyzesen-tovabb-viccelodnek.htmlEgy egész világot sikerült megtréfálnia a színésznek azzal, hogy állítólag megkérte Jessica Lowndes énekesnő kezét. Az 58 éves komikusnak azonban még mindig van valami a tarsolyában. TV + Sztárok--Liptai Claudia: "Azt gondoltam, hogy átharapom a torkánál a világot"http://www.life.hu/sztarok/20160414-liptai-claudia-musorvezeto-azt-gondoltam-hogy-atharapom-a-torkanal-a-vilagot.htmlMit jelentettek a kilencvenes évek Liptai Claudiának? A Nagy Duett műsorvezetője elárulta. TV + Sztárok--Kiderült: Kárász Róbert elárulta, miért távozott a TV2-tőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160405-karasz-robert-musorvezeto-eloszor-beszelt-a-tv2-tol-valo-tavozasanak-okarol.htmlA televíziós csatornától történt kirúgása után először adott interjút a műsorvezető. TV + Sztárok--Még nincs vége: tovább viccelődik kamu eljegyzésén Jon Lovitzhttp://www.life.hu/sztarok/20160331-jon-lovitz-komikus-es-jessica-lowndes-enekesno-kamu-eljegyzesen-tovabb-viccelodnek.htmlEgy egész világot sikerült megtréfálnia a színésznek azzal, hogy állítólag megkérte Jessica Lowndes énekesnő kezét. Az 58 éves komikusnak azonban még mindig van valami a tarsolyában. TV + Sztárok--London egyik óriásplakátján látta viszont saját magát Iszak Eszterhttp://www.life.hu/sztarok/20160330-iszak-eszter-musorvezeto-oriasplakaton-talalkozott-hasonmasaval-a-metroban.htmlA műsorvezető Facebook-oldalán jelentkezett be rajongóinak Londonból, és megmutatta, milyen érdekességre bukkant a metróaluljáróban. TV + SztárokOrigoHamburgerrel szexiskedett a dominának öltözött Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20160330-tolvai-renata-enekesno-hamburgerrel-szexiskedik-dominanak-oltozve.htmlA Megasztár győztese azúttal nem a színpadon, közönség előtt, hanem a kamerák előtt, modellként pózolva bizonyította rátermettségét. A Life.hu riportere, Németh Máté pedig kifaggatta, amiről csak lehetett. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.