Túl van az alkoholproblémákon és sikeres színésznek érzi magát Hujber Feri. Szerencsésnek érzi magát, hogy sok mindent megúszott, és ma már a családja és a hivatása a legfontosabb az életében. 

"Én annyi emberbe rúgtam bele az elmúlt tizenöt-húsz évben, hogy azt szoktam mondani: az is csoda, hogy én még munkát kapok ebben az országban (...) Amit én 1999 és 2003 között megúsztam minden téren, azt magam sem hittem el. Tiszteletlenek voltunk, hullarészegen játszottunk a Vígszínház színpadán, de akkor azt éreztük, hogy mindent megtehetünk. Szárnyalt a Valami Amerika, ment a Barátok közt, tehát ha valahova elmentünk vidékre, akkor az ünnep volt, az emberek csapatostul jöttek utánunk" – mesélte Hujber az Echo Tv Arckép című műsorának felvételén.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"A napi fél liter tömény alap volt, erre jött még négy, öt, hat üveg pezsgő vagy bor, plusz a sörök. De érdekes, hogy amikor ennyit ittam, akkor néztem ki a legjobban, mert hetente ötször jártam aikido-edzésre, és reggel rendesen megjelentem a próbákon, így senki nem szólt rám emiatt" - emlékezett vissza.