A szexi Emilia Clarke új frizurával sokkolta a Trónok harca rajongóit

Forrás: HBO -
sorozat haj Trónok harca Emilia Clarke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lehet elégszer kihangsúlyozni, hogy a Trónok harca színésznője, Emilia Clarke rettentően dögös, ám most egy érdekes változáson ment keresztül. Hosszú loboncát rövidebbre vágatta, és egy sötétebb árnyalatú festékkel dobta fel. 

A szexi Emilia Clarke, azaz a Trónok harcából ismert Daenerys Targaryen épp elég meglepetést okozott az utóbbi időben, például azzal a kijelentésével, hogy szívesen megnézné kollégái péniszét, vagy azzal, hogy könnyekben tört ki a sorozat negyedik évadának fináléján, és az is elég meglepő, hogy a Sárkányok anyja inkább átnyergel az egészségügyi szférába és ápolónő lesz.

Forrás: HBO

A színésznő mindenesetre egy újabb meglepetéssel rukkolt elő, és a megszokott frizuráját rövidebbre vágatta, és úgy tűnik, mintha kicsit sötétebb árnyalatban is pompázna. Nézzük csak!

A változás azonban a Vouge címlapján igazán látványos, de Emilia még így is hihetetlenül dögös:

Forrás: Vogue Australia

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.