A Trónok harca szexi sztárjából ápolónő lett

film színész romantika Sam Claflin Emilia Clarke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emilia Clarke és Sam Claflin egy romantikus sztorival robban be hamarosan a mozivásznakra. Az előzetes láttán már most elmorzsoltunk néhány könnycseppet! 

A történt szerint a huszonhat éves Louisa Clark (Emilia Clarke) egy csendes, nyugodt kisvárosban él a családjával. Egy napon azonban a munkahelye váratlanul megszűnik, és egy harmincöt éves féri gondozójaként kell dolgoznia, hogy eltartsa a szüleit. A kritikusok már most ódákat zengenek a filmről!

Nézd meg az első képet az új Star Wars-filmből! http://www.life.hu/kult/20160205-itt-a-star-wars-legujabb-reszenek-elso-fotoja-a-csapat-mar-teljes-a-forgatasok-zajlanak.htmlA Csillagok háborúja hetedik része óriási sikerrel debütált az egész világon. A folytatás persze még várat magára, azonban az első beharangozó fotó már meg is érkezett. Kult--Törőcsik Mari nem fog visszavonulni: "Amíg a színpadon vagyok, addig élek"http://www.life.hu/kult/20160205-torocsik-mari-szineszno-nem-vonul-vissza-a-szinpadtol.htmlNéhány héttel ezelőtt arról cikkezett a sajtó, hogy a visszavonulást fontolgatja a nemzet színésze. A 80 éves Törőcsik Mari azonban ma már egészen másképp vélekedik erről. Kult--Visszatér MacGyver, csak fiatalabb kiadásbanhttp://www.life.hu/kult/20160203-pilot-sorozat-macgyver-james-wan.htmlEgyre biztosabb, hogy Macgyver visszatér a képernyőkre, ugyanis a CBS amerikai tévécsatorna berendelt egy pilotepizódot a sorozatból, és most újabb részletek derültek ki a folytatással kapcsolatban. KultOrigoGwendoline Christie újabb titkot árult el a Star Warsrólhttp://www.life.hu/kult/20160201-star-wars-sztar-ebredo-ero-szazados.htmlA Star Wars rajongók örülhetnek, ugyanis izgalmas részletekre derült fény a film nyolcadik és kilencedik epizódjáról. KultOrigoA filmvászon legemlékezetesebb mostoháihttp://www.life.hu/kult/20160131-a-filmvaszon-legemlekezetesebb-mostohai.htmlÍgy jártam a mostohámmal – szól az e héten mozikba kerülő film címe, mi pedig összegyűjtöttük egy csokornyit azokból a nevezetes filmekből, melyek főszereplői mostohaszülők és mostohagyerekek. Kult--Kit Harington elárulta, mi lesz Havas John sorsa http://www.life.hu/kult/20160128-eldolt-havas-john-sorsa-kit-harington-elarulta-karaktere-sorsat-a-rajongok-duhongenek.htmlA Trónok harca-rajongók már tűkön ülnek, hogy vajon mi lesz egyik kedvenc karakterük sorsa. Havas Jon meghalt, vagy sem? Most kiderült! KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.