Scott Nimerfro Hannibal producer író
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt Scott Nimerfro író-producer, aki többek között a Hannibal-ba és a Mesék a kriptából című klasszikus horrorsorozatba is besegített.

54 éves korában rákban elhunyt Scott Nimerfro, aki íróként és producerként, illetve alkalmi színészként is tevékenykedett az amerikai tévéiparban. Olyan sorozatokat köszönhetünk neki, mint a Halottnak a csók, a Titkok otthona, a Ringer – A vér kötelez vagy a Hannibal, utoljára pedig az Egyszer volt, hol nem volt.

Scott Nimerfro Forrás: Vimeo

Karrierje még 1995-ben kezdődött, akkor ő adta ugyanis az ötletet a Star Trek: Voyager egyik részéhez, onnantól kezdve pedig

folyamatosan érkeztek hozzá a tévés felkérések.

A Mesék a kriptából című horrorantológiának már producere is volt, több epizódot jegyzett, ráadásul az egyik részben színészként is megjelent – ahogyan egy általa írt tévéfilmben, a Tébolyult jövő-ben is, amiben Albert Einsteint játszotta.

Ilyet még nem láttál! Hat buldózer esett egymásnak Kínábanhttp://www.life.hu/news/20160420-elkepeszto-buldozerviadalt-tartottak-kinaban.htmlAz emberekből néha kitörnek az állati ösztönök. Kínában hat buldózeres agya úgy elborult, hogy a szarvasokéhoz hasonló viadalt vívtak a nyílt utcán. News--A gombanyalogató japán lányok után alig várjuk az apokalipszisthttp://www.life.hu/news/20160420-a-gombanyalogato-japan-lanyok-mutatjak-be-a-kapcsolatok-kulonbozo-fazisait.htmlAmikor már azt hiszed, hogy a japánok nem tudnak nagyobb őrültséget kitalálni, akkor bebizonyítják, hogy nagyon is tévedsz. Ráadásul mi is lehetne a részükről jobb cáfolat, mint a gombanyanyalogató japán lányok. News--Pénzt fizet az embereknek, hogy megalázhassa őket az orosz milliomoscsemetehttp://www.life.hu/news/20160420-gregory-goldsheid-penzt-ad-embereknek-cserebe-ok-pedig-megalazzak-magukat.htmlGrigory Mamurin bebizonyította, hogy igen, van az a pénz, amiért egy ember képes akár egy pohár vizeletet is lehörpinteni. De itt nem áll meg a történet, az orosz milliomos egy Youtube-csatornát is létrehozott a folyamatosan bűvülő sorozatának, amit nevezhetnénk görbe tükörnek is. NewsOrigoNagy bajban van Kanye West - Beperelték a rajongóihttp://www.life.hu/news/20160419-kanye-westet-bepereltek-a-rajongoi-az-uj-albuma-miatt-birosag-ele-allhat.htmlA rapper rajongója, Justin Baker-Rhett más zenevásárlókat is képviselve gyűjtőpert indított Kanye West ellen a San Francisco-i körzeti bíróságon, mert szerinte a rapper becsapta a rajongóit azzal, hogy azt állította, legújabb albuma csak az ő érdekeltségébe tartozó Tidal zenei streamingszolgáltatón lesz elérhető. NewsOrigoEgy francia pék 1 euróért adta el az üzletét egy hajléktalannakhttp://www.life.hu/news/20160414-egy-francia-1-euroert-adta-el-a-pekseget-egy-hajlektalannak.htmlA megdöbbentő esetnek persze előzménye is van: a hajléktalan férfi egykor megmentette a pék életét. News--18 kilós baba született Ausztráliában, vagy mégsem?http://www.life.hu/news/20160408-18-kilos-baba-szuletett-ausztraliaban-vagy-megsem.htmlKörbejárta a világot az Ausztráliában robbant hír, miszerint egy közel 300 kilogrammos nő egy 18 kilós gyereknek adott életet. A nem mindennapi esetről nagyon sok internetes oldal beszámolt, köztük a magyar Kisbabanapló is. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.