Pénzt fizet az embereknek, hogy megalázhassa őket az orosz milliomoscsemete

Forrás: Youtube -
YouTube Oroszország videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Grigory Mamurin bebizonyította, hogy igen, van az a pénz, amiért egy ember képes akár egy pohár vizeletet is lehörpinteni. De itt nem áll meg a történet, az orosz milliomos egy Youtube-csatornát is létrehozott a folyamatosan bűvülő sorozatának, amit nevezhetnénk görbe tükörnek is.

Lőjj le egy kutyát, igyál vizeletet, fehérneműben moss autót! - és mindez csak pár ötlet, ami Grigory Mamurin agyából kipattant.

Forrás: Youtube

Grigory, művésznevén Gregory Goldsheid egy orosz oligarchia gyermekeként iszonyúan gazdag és úgy döntött, hogy a legjobb befektetés, ha kiválasztja az utca emberét, akinek pénzért cserébe morbid dolgokat kell megtennie. Majd mindezt felvette és feltöltötte a Youtube-ra.

Az ötlet úgy tűnik bevált: csatornáját már közel 785 ezren követik.

Az egyik legdurvább ötlet, amikor egy férfi arra vállalkozott, hogy lelövi egy lány kutyáját. Végül csak azért nem történt meg, mert - véletlenül, vagy sem, - de a fegyver nem működött - írja a Daily Mail.

Forrás: Youtube
Intim pillanatban kaptuk el Harry herceget és Chewbaccáthttp://www.life.hu/news/20160419-intim-pillanatban-kaptuk-el-harry-herceget-es-chewbaccat.htmlVilmos és Harry herceg ellátogatott a Star Wars 8 anyaméhének számító Pinewood Studióba, ahol nem más vezette őket körbe, mint Daisy Ridley and Mark Hamill. News--Nagy bajban van Kanye West - Beperelték a rajongóihttp://www.life.hu/news/20160419-kanye-westet-bepereltek-a-rajongoi-az-uj-albuma-miatt-birosag-ele-allhat.htmlA rapper rajongója, Justin Baker-Rhett más zenevásárlókat is képviselve gyűjtőpert indított Kanye West ellen a San Francisco-i körzeti bíróságon, mert szerinte a rapper becsapta a rajongóit azzal, hogy azt állította, legújabb albuma csak az ő érdekeltségébe tartozó Tidal zenei streamingszolgáltatón lesz elérhető. NewsOrigo18 év után visszatér az egyik kedvenc sorozatunk: a Pindúr Pandúrokhttp://www.life.hu/news/20160418-a-cartoon-networkon-18-ev-utan-ismet-hoditanak-a-pindur-pandurok.htmlVisszatértek! A vadonatúj Pindúr Pandúrok-sorozat népszerű szereplői, Sziporka, Csuporka, Puszedli április 23-tól újra megmentik a világot. NewsOrigoAz egyik gyereket megölte, a másik kettőt megkínozta a leszbikus párhttp://www.life.hu/news/20160415-egyik-gyereket-megolte-a-tobbit-megkinozta-a-leszbikus-par.htmlRendszeresen kínozta három gyerekét, majd halálraverte egyikőjüket egy brit nő és leszbikus párja, még 2014-ben. A napokban álltak a bíróság elé. News--Egy francia pék 1 euróért adta el az üzletét egy hajléktalannakhttp://www.life.hu/news/20160414-egy-francia-1-euroert-adta-el-a-pekseget-egy-hajlektalannak.htmlA megdöbbentő esetnek persze előzménye is van: a hajléktalan férfi egykor megmentette a pék életét. News--Életében először pillantja meg édesanyját a látássérült kisbaba: Megható videó!http://www.life.hu/news/20160411-eleteben-eloszor-pillantja-meg-edesanyjat-a-latasserult-kisbaba.htmlA négy hónapos Leopold Reppond egy ritka szembetegségben szenved, nemrég pedig megkapta élete első szemüvegét, így végre tisztán láthatta anyukáját. A kicsi megható reakcióját megnézhetitek ti is! NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.