Charlie Sheen elbúcsúzhat a vagyonától

Forrás: NORTHFOTO -
Charlie Sheen színész pénz vagyon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Két pasi meg egy kicsi egykori sztárja elég nehéz időszakot él át, mióta kiderült, hogy HIV-pozitív, ráadásul börtönbe is kerülhet, amiért ezt számos partnere elől elhallgatta. Mostanság pedig úgy tűnik, hogy anyagi problémái vannak.

Vajon mennyi tragédiát és betegséget bír el egy ember szervezete?! Charlie Sheent azóta, hogy bejelentette, hogy HIV-pozitív, sorozatosan érik a szerencsétlenségek: mentális zavarral küzd, ehhez jött egy botrány, mivel Denise Richards elmondása szerint évekig terrorban tartotta őt és gyerekeit is.

És ha ez nem lenne elég, most még a pénzét is elveszítheti.

Charlie Sheen és exfelesége, Brooke Forrás: Getty Images/AFP/2008 Getty Images/Frederick M. Brown

Nemrég ugyanis azt vágta exfelesége, Brooke Mueller fejéhez, hogy annyira kevés bevétele volt az utóbbi hónapokban, hogy többé nem engedheti meg magának, hogy ilyen magas gyerektartást fizessen a nőnek.

A színész ráadásul 89 000 dollárral, azaz majdnem 24 millió forinttal tartozik neki, így nem csoda, hogy

a nő bíróság elé vitte az ügyet.

Forrás: NORTHFOTO

A TMZ szerint Charlie azonban már hónapokkal ezelőtt jelezte a bírónak, hogy nem képes havi 55 000 dollárt, azaz 14 millió forintot kifizetni, és azt kérte, csökkentsék a gyerektartás díját. Állítólag arra hivatkozott, hogy nagyon sokba kerülnek a kezelései, és

így is rengeteg adóssága van.

Brooke viszont nem adja fel, és kérvényezte a banknál, hogy zárolják Charlie számláját, mielőtt elkölti azt a maradék pénzt is, amivel kifizethetné a tartozást.

HIV-fertőzése miatt lett újra drogfüggő Charlie Sheen

Charlie Sheen nemrég a Dr. Oz-show televíziós műsor vendége volt, ahol elárulta: a diagnózis előtt 11 éven át nem nyúlt alkoholhoz és kábítószerhez, ám miután négy évvel ezelőtt közölték vele az orvosok, hogy HIV-fertőzött, teljesen összeomlott. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.