Újabb bizonyíték került elő, Pistorius akár 15 évre is börtönbe kerülhet

Forrás: AFP/Mujahid Safodien -
fegyver ügyészség Oscar Pistorius bizonyíték bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oscar Pistorius egy krikettütővel brutálisan megverte barátnőjét, aki el akart menekülni, a férfi ekkor lőtte le - állítja ügyészség a paralimpiai bajnok barátnőjének holttestén talált nyomok alapján.

A bíróság ismét elővette a Pistorius-ügyet, mivel egy újabb véres bízonyíték került elő, ami nagyon komolyan befolyásolhatja az ítéletet.

Forrás: AFP/Mujahid Safodien

Oscar Pistorius ugyanis azt állította, hogy betörőnek hitte kedvesét, Reeva Steenkampot és ezért eresztett bele 4 golyót, még 2013 februárjában. Ezért gondatlanságból elkövetett emberölés miatt elítélték 5 évre, ám az ítélet szerint csak egyet kellett börtönben töltenie,

a maradékot pedig nagybátyja házában töltötte, házi őrizetben.

Reeva Steenkamp és Oscar Pistorius Forrás: AFP

A brit Daily Mail szerint a legújabb bizonyíték alapján úgy tűnik, hogy Pistorius nem számíthat túl sok jóra, mivel a Reeva Steenkamp holttestén olyan ütésnyomokat találtak, amiket

az atléta kritkettütője okozhatott.

Ha ez bebizonyosodik, akkor Pistoriust szándékos emberölés miatt ítélik el és akár 15 évre is börtönbe kerülhet.

Fotók a Pistorius-vérengzésről - Csak erős idegzetűeknek!

Borzalmas fotók láttak napvilágot Oscar Pistorius vérengzésének helyszínéről, ahol tragikus körülmények közt halt meg a sportoló barátnője Reeva Steenkamp, modell. A teljes cikket itt megnézheted!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.