Az 57 éves Prince holttestét otthonában találták meg csütörtök reggel, és most újabb információk láttak napvilágot a halálával kapcsolatban. A legfrissebb információk szerint ugyanis drogtúladagolásban halhatott meg.

Kiderült, hogy az 57 éves énekes 6 nappal korábban kábítószertúladagolás miatt orvosi kezelésre szorult - számolt be a TMZ.

A hírportál szerint a popsztárnak naloxon injekciót adtak az orvosai,

ezt a szert pedig túladagolás esetén szokták befecskendezni.

Forrás: NORTHFOTO

Azt nem tudni, hogy mi lehetett a szervezetében, de a Daily News szerint a naloxont azoknak adják, akiknek opiátalapú drog, vagy fájdalomcsillapító kerül a véráramába, legfőképpen a heroin, amit

egyes pletykák szerint Prince rendszeresen fogyasztott. 

A herointúladagolás többek között okozhatja a légzőrendszer leállását is, az opiát-antagonista naloxon ennek kockázatát tudja csökkenteni. Az injekcó beadása után a beteget kórházban szokták tartani megfigyelésre, főleg, ha más egészségügyi problémája is van. 

A TMZ forrása szerint Prince-t két napra bent akarták tartani a Moline-i kórházban, de

a popsztár mindössze három órát töltött ott, majd hazarepült a magángépével.

Milliók gyászolják az énekestForrás: AFP/2016 Getty Images/Kevork Djansezian

Mint arról beszámoltunk, a popsztár múlt csütörtöki fellépése után magánrepülőjére szállt, de nem sok időt töltött a levegőben. A világsztár rosszul lett, így Illinois államban kényszerleszállást hajtottak végre. A sztárt azonnal mentővel szállították kórházba. 

Forrás: AFP/Kevork Djansezian

Prince már egy ideje küzdött egy légúti megbetegedéssel, de annak ellenére, hogy még nem érezte jól magát

mégis fellépett múlt csütörtökön.

 Az énekes holttestét egy héttel később, a reggeli órákban a Paisley Park-beli otthonában, a liftben találták meg. A kiérkező mentők próbálták újraéleszteni, de nem sikerült. A rendőrség vizsgálja a halálának körülményeit, a holttestét pénteken boncolják fel.

Szerethetően különc – Nézd meg Prince legőrületesebb fellépőruháit!
Még David Bowie halálát sem sikerült felfognunk, máris újabb zenei legenda távozott az élők sorából – de a halhatatlanok közé. Prince nemcsak zenéjében volt egyedi, színpadi megjelenése sem volt éppen hétköznapi. Szerethetően különc stílusát felelevenítve emlékezünk rá! A teljes cikket itt elolvashatod!