Pachmann Péter A Nagy Duett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 A Nagy Duettjének kétségkívül az egyik legnépszerűbb párosa Pachmann Péter és Péter Szabó Szilvia. Az énekesnő hangjáról eddig sem tudtunk rosszat mondani, de azt kevesen gondolták, hogy a Tényekből ismert Pachmann ennyire felszabadult és önazonos lesz a színpadon.

„Engem köldöktől fölfelé látnak az emberek, és ezért rám húztak egy skatulyát, amely szerint
mást nem tudok, mint szárazon felmondani a híreket. Nekem ez a munkám. A Tények stúdióján
kívül azonban más is jellemez, ez az, amit ebben a műsorban meg tudok mutatni, ezért is
élvezem ennyire. Járok bulizni, koncertekre, az emberek meg is szoktak lepődni, »mit keres itt
a Pachmann?«”– mesélte a Borsnak a tévés.

Sokan azt gondolják, hogy egy érzelemmentes pasi vagyok, pedig nem, a munkám követeli meg ezt tőlem. Mindenki szívében ott van a fiatalkori lázadás, a szabadságvágy, a buli, és én egy érzelmes ember vagyok – tette hozzá a tévés, aki vasárnap Surda dalával nyűgözte le a közönséget és a zsűrit, amelynek tagjai állva tapsoltak a produkció után. Ha még nem láttad, itt megnézheted:

Kulcsár Edina: „Úgy alakult, hogy anyu lett a legjobb barátnőm”http://www.life.hu/sztarok/20160425-kulcsar-edina-miss-world-hungary-szepsegkiralynonek-edesanyja-a-legjobb-baratnoje.htmlA gyönyörű szépségkirálynőt és édesanyját, Krisztinát az anyák napja kapcsán faggattuk kapcsolatukról, egymáshoz fűződő jó és rossz élményeikről. TV + SztárokOrigoVarga Izabella: "Az életstílusom? Kaotikus!"http://www.life.hu/sztarok/20160425-varga-izabella-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesznojet-jogaorara-vittuk.htmlA Barátok közt színésznője bevallottan a jóga szerelmese, hiszen már az első gyakorláskor euforikus élménnyel gazdagodott. A színésznővel elmélyülésről és teljes kikapcsolódásról beszélgettem. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMarsi Anikó lesz a Tények műsorvezetője Gönczi Gábor melletthttp://www.life.hu/sztarok/20160425-marsi-aniko-lesz-a-tv2-tenyek-musorvezetoje-gonczi-gabor-mellett.htmlHét év után tér vissza a képernyőre Marsi Anikó, aki a TV2 hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien felkérésére mondott igent.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.