Hajós András Kökény-Szalai Vivienen poénkodott

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
Hajós András TV2 Kökény-Szalai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtunk róla, nagy érdeklődés övezte Szegvári Katalin Nem celeb, csak híres című interjúkötetének bemutatóját. Azurák, akivel a legendás tévés az egyik interjúját készítette, arról beszélt, hogy csak reméli, hogy a jövőben is lesz képernyős munkája a TV2-nél, Vujity Tvrtko - aki szintén a könyv interjúalanya - pedig ismét hangsúlyozta, hogy bármi történjék is, ő TV2-snek tartja magát. Hajós András - a csatornán futó Kismenők zsűritagja - Szalai Vivienen poénkodott.

"Nem ex-TV2-s, hanem TV2-s vagyok, és az is maradok mindig. (...) Soha életemben nem feküdtem le senkivel, hogy dolgozhassak, és erre addig a percig büszke is voltam, amíg rá nem jöttem, hogy nem dolgozom sehol" – jelentette ki Tvrtko.

A könyvbemutatón Hajós András egyenesen pikírt megjegyzést tett: "Ne csak nézelődni tessék itt, kereskedelmi helyzetben vagyunk, ezt a könyvet meg is kell venni, mert erre megy ki a dolog. Nézzenek körül, itt egy másik teremben valami híres írónő, mit tudom én, Szalai Vivien dedikál, és a végén még jobban fog menni az ő könyve, mint Katié!" - idézi a Kismenők zsűritagját a Bors.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.