Megviselte Lagzi Lajcsit az elmúlt időszak, legfőképp az a négy hónap, amíg nem beszélhetett családjával. Nincs benne keserűség, de azt soha nem tudja megbocsátani, hogy gyermekeit kommandósok ébresztették.

Jelenleg tervben van, hogy külföldön folytatja Galambos Lajos  és családja az életét, ám a mulatós zenész szerint meglehet, hogy ebből kijózanodnak. Atrocitások kiszabadulása óta is érik, hiszen nemrég elárulta, kapott már fenyegetéseket is készülő könyve miatt. Ennek ellenére ő nem nagyon szeretne elmenni. 

Forrás: MTI/Lakatos Péter

“Én ebben a kis vízben lettem nagy hal, és itt is szeretnék maradni” - mondta Lajcsi, aki elárulta azt is, hogy a megpróbáltatások ellenére tanulságos időszakon van túl, hiszen azt is megtudhatta, kik az igazi barátai, és, hogy a családja a legfontosabb, valamint az ártatlanságának bebizonyítása. “Azon vagyok, hogy kiderüljön az igazság. Meg hogy fény derüljön arra is, ki mozgatja ezeket a szálakat”- árulta el Lajcsi a Hot! magazinnnak.  

Forrás: MTI/Lakatos Péter

Hozzátette, elsőként a gyermekei sérelmére elkövetett dolgok miatt fog harcolni, mert szerinte elfogadhatatlan, hogy a fiát kommandósok ébresztették. “A fiam nem csinált semmit. Ha kell, a nemzetközi bíróságig megyünk, és ettől nem tántoríthat el senki” - mondta a zenész.