Egy éve született meg a brit királyi család család legkisebb tagja, aki a Charlotte Elizabeth Diana nevet kapta. A Life.hu ez alkalomból összegyűjtötte azt az 5 tényt, amelyet az elmúlt 12 hónapban megtudtunk Katalin hercegné és Vilmos herceg másodszülött gyermekéről.

1. Könnyen kezelhető és nagyon cuki

Vilmos herceg korábban így nyilatkozott kislányáról: 

Sarolta könnyen kezelhető és nagyon édes baba. De minden apuka azt mondja nekem, hogy csak várjam meg, amíg 11 éves lesz, akkor teljesen megőrülnek.

2. Jobbak vele az éjszakák, mint annak idején Györggyel

Egy, a Clarence-házban adott teapartin ismét Vilmos herceg volt az, aki kislányáról áradozott. Az unokákról beszélgettünk, és azt mondta, hogy Sarolta hercegnő átaludja az éjszakákat, így sokkal könnyebb az anyukájának, mint korábban György herceggel.

Forrás: AFP/Hrh Duchess Of Cambridge

3. Sokkal érzelmesebbé tette apukáját

Vilmos herceg egy dokumentumfilmben beszélt arról, milyen érzés kétgyerekes apukának lenni. Rájössz, hogy milyen értékes az élet, és emiatt teljesen másképp közelítesz meg mindent. Például belegondolsz abba, milyen lenne, ha nem látnád felnőni a gyerekeidet, és hasonlók.

4. Erzsébet királynőt teljesen elvarázsolta

Katalin hercegné egy tévéinterjújában beszélt Erzsébet királynőről és arról, milyen nagyon várta már dédunokája érkezését. A királynő nagyon izgatott volt, hogy kislány lesz, és azt hiszem, egyike volt az első látogatóinknak, amikor visszatértünk a Kensington-palotába. Katalin azt is elárulta, hogy a 90 éves uralkodónő előszeretettel hagy apró meglepetéseket dédunokáinak, amikor meglátogatja őket.

Minden, amit Sarolta hercegnő nevéről tudnod kell
Május 2-án megszületett Katalin és Vilmos második gyermeke, aki a Sarolta Erzsébet Diána nevet kapta. Vajon mit jelent ez a név a brit királyi családnak? És mit jelent a briteknek? Ennek néztünk utána. A Life.hu cikkéért kattints ide!

5. Kihagyta a találkozót az amerikai elnökkel

Amikor Barack és Michelle Obama látogatást tettek Katalin hercegné és Vilmos herceg otthonában, a Kensington-palotában, Sarolta hercegnő már rég aludt, míg bátyja, a kis György herceg kis köntösében és pizsamájában fogadta az amerikai elnököt és feleségét.

/1605/Boldo20165115334