Cuki! György herceg pizsamában találkozott Barack Obamával

Forrás: Facebook/The British Monarchy -
Barack Obama pizsama György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis herceg annyira aranyos, hogy egyetlen fotójával bárkit el tud varázsolni. Barack Obamával is találkozott a minap, ráadásul monogramos köntösben és házi papucsban.

A lassan hároméves György herceg valószínűleg nem is tudja, hogy milyen fontos találkozója volt pénteken. Barack Obama és a First Lady vacsoravendégek voltak a palotában, így a királyi csemeték is találkozhattak velük. György herceg még lefekvés előtt, pizsamában fogott kezet az Egyesült Államok elnökével. További fotókat itt nézhetsz meg a nagy találkozásról.

Forrás: Facebook/The British Monarchy
Hoppá! A Farm lakói nagyon megtréfálták Anikóthttp://www.life.hu/sztarok/20160422-nadai-anikoval-az-rtl-klub-farm-musorvezetojevel-furcsa-italt-itattak-a-farm-lakoi.htmlKomisz tréfát űztek a Farm lakói Anikóval, amikor meglátogatta a játékosokat. Hogy mi is történt pontosan, az a péntek esti adásban kiderül. TV + Sztárok--Zséda: "Hiszek az örök szerelemben"http://www.life.hu/sztarok/20160422-zseda-nagy-videki-lagzija-volt-az-enekesno-hisz-az-igaz-szerelemben-video.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a dögös magyar sztárt, Zsédát faggatta az esküvők világáról. TV + Sztárok--Berki Krisztián keresetlen szavakkal vágott vissza irigyeinekhttp://www.life.hu/sztarok/20160422-berki-krisztian-instagram-oldalan-vagott-vissza-irigyeinek-keppel-es-keresetlen-szavakkal.htmlAz irigyeinek üzent Krisztián az Instagram-oldalán. Láthatóan fájlalta, hogy kommentelői leszólták az izomzatát, így egy fotóval bizonyította, hogy neki márpedig vannak izmai! TV + Sztárok--A sztárvilág is megható búcsút vett Prince-tőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160422-prince-57-evesen-halt-meg-igy-bucsuztattak-a-sztarok-a-kozossegi-oldalakon.htmlTöbb mint harminc éven át volt a zenei élet meghatározó alakja Prince, akinek halála az egész világot váratlanul érte. A rajongói és a hírességek is kifejezték fájdalmukat, búcsúüzeneteik elárasztották a közösségi oldalakat. TV + Sztárok--Azurák Csaba reagált a hírre, miszerint kitették a szobájábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160422-azurak-csaba-kitettek-az-irodajabol-a-musorvezeto-reagalt-a-facebookon.htmlAhogy korábban a Life.hu is megírta, állítólag kitették korábbi irodájából Azurák Csabát. A tévés most a Facebook-oldalán reagált a reggel megjelent hírekre. TV + Sztárok--Varga Viktor rosszul lett Ada vacsoráján http://www.life.hu/sztarok/20160422-varga-viktor-felrenyelt-egy-pezsgotablettat-megijesztette-e-vendegeket-ada-segitett-rajta.htmlAz énekes nagy butaságot csinált, amellyel alaposan megrémisztette Adáékat, és persze saját magát is. A Hal a tortán eddigi legijesztőbb jelenetét láthattuk. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.