befektetés görögdinnye gyümölcslé vállalkozás üzlet Beyoncé fenntarthatóság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zeneipar királynőjének nem elég a rivaldafény: Beyoncé a napokban jelentette be, milyen új vállakozásba fektette be pénzét.

Még csak néhány nappal ezelőtt robbant Beyoncé legújabb Lemonade című vizuális albumának teasere, az énekesnő máris újabb üzleti lehetőségeken töri a fejét - és a hírek szerint már döntött is.

Forrás: AFP

Az állítólag válófélben lévő díva a napokban jelentette be, hogy befektet a WTRMLN WTR nevű fiatal cégbe, amely szépséghibás, kidobásra ítélt dinnyékből készít hidegen sajtolt gyümölcsleveket. A vállalkozás a fenntarthatóság jegyében tálalja vásárolóinak a finom, jó minőségű termékeit, amelyek 100 %-ban csak gyümölcslevet tartalmaznak.

Jöhet a strandszezon! 3 isteni koktél narancsbőr ellen

Nem túlzás azt állítani, hogy a narancsbőr a nők egyik rémálma, különösen a bikiniszezon és a falatnyi shortok hónapjai előtt. A pár napos csodaszerekben már nem hiszünk, ám néhány aprósággal tehetsz arról, hogy remek formába hozd a combjaidat a kánikulára. Kattints ide a Life.hu cikkéért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.