Beyoncé démonná változott - Vajon mire készül?

projekt videó Beyoncé énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beyoncé az Instagram-oldalán tett közzé egy teasert, amely szerint az HBO április 23-án mutatja be a Lemonade című alkotást, vele a főszerepben.  

A projektről csak annyi derült ki, hogy "világpremier" lesz, de hogy koncertfilm vagy esetleg életrajzi film, azt még nem közölték a nyilvánosággal. "A múlt és a jelen egyesül, hogy itt találkozzanak velünk. Miért nem tudsz látni engem? Te vagy az életem szerelme. Mit csinálok, szerelmem?" - suttogja a képek alatt Beyoncé.

Íme 5 dolog, amit eddig nem tudtál Beyoncé-ról

Az énekesnő, dalszerző, producer szívesen kamatoztatja tánctudását a nézőközönség előtt, és a modellkedés sem áll távol tőle. Ismerd meg jobban a világsztárt!
Havas Henrik: "Sebestyén Balázstól az az elvárható, hogy gusztustalan legyen"http://www.life.hu/sztarok/20160420-havas-henrik-szerint-sebestyen-balazstol-az-az-elvarhato-hogy-gusztustalan-legyen.htmlTöbb ismert magyar embert is durván megalázták Sebestyén Balázsék reggeli rádióműsorában, a Morning Showban. Egyikük, Havas Henrik nem rejtette véka alá a véleményét a Balázsékról. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huLola: "A gyermekemnek tekintem!"http://www.life.hu/sztarok/20160419-lola-uj-dalat-a-parjaval-kozosen-alkotta-az-enekesno-gyonyoru-helyen-forgatott-a-sztar.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a gyönyörű énekesnőt faggatta a legújabb daláról, melyet a szerelme segítségével vettek fel Horvátország mesés partjainál. TV + Sztárok--Jared Leto is a Coachellán pöröghttp://www.life.hu/sztarok/20160418-jared-letot-is-elkaptuk-a-coachella-fesztivalon.htmlJared Leto is ellátogatott a neves Coachella zenei fesztiválra, ráadásul a testvérével együtt. TV + Sztárok--Így fesztiváloznak a legnagyobb világsztárok Kaliforniában - Fotók! http://www.life.hu/sztarok/20160418-fesztival-fotok-mihalik-eniko-es-palvin-barbara-is-lott-egy-szelfit-coachella-fesztival.htmlA Kalifornia állambéli Indio városában megrendezett Coachella fesztivál szinte minden évben több millió embert vonz, ami nem véletlen: a világsztár fellépők mellett könnyen találkozhatunk akár egy-egy hollywoodi hírességgel is. TV + SztárokOrigoBébibumm a Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160418-liptai-claudia-a-tv2-nagy-duett-adasban-jelentett-be-hogy-kisbabat-var-majka-ketszeres-apuka-lett.htmlA show első adásában Liptai Claudia bejelentette, hogy gyermeket vár, majd a következő adásban Majkának gratuláltak, vajon ki lesz a következő? TV + Sztárok--Apás szülés volt Majkáéknálhttp://www.life.hu/sztarok/20160418-majka-a-legkisebb-babajukrol.htmlA büszke apuka, Majka a Life.hu riporterének mesélt második kisfia, Olivér születéséről. Azt is elárulta, milyen nemű babát szeretne harmadiknak. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.