Fehérvári Alfréd Gábor látványosság Freddie Eurovíziós Dalfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fehérvári Alfréd Gábor, az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója már a nagyszínpadon próbál Stockholmban. Íme, egy kis ízelítő a produkcióból. 

Freddie remek énekes és szuper pasi, szerintünk ez nyerő lehet, hiszen biztos nem csak a magyar lányok kapják fel a fejüket a rekedtes hangú, jóképű énekesre. Most az is kiderült: a dalhoz kitalált színpadkép sem lesz átlagos. Íme:

Esélylatolgatások hányadik lehet Freddie

A Life.hu riportjából kiderül, hányadik helyen végezhet Freddie az Eurovíziós dalfesztiválon Stockholmban.

Hoppá! Szexmániás és felnőttfilmes is érkezik a pucérkodó társkeresőbehttp://www.life.hu/sztarok/20160506-megvan-a-viasat3-adam-keresi-evat-pucerkodo-tarskereso-harom-uj-szereploje-mate-petu-niki.htmlLabdarúgó, felnőttfilmes és szakácsnő érkezik a Csábítás partjára az Ádám keresi Évát hétfői adásában. TV + Sztárok--Újabb három ember hagyta ott a Music FM-et http://www.life.hu/sztarok/20160506-metzker-viktoria-is-otthagyta-a-music-fm-et-a-dj-uj-munkakra-vagyik-felmondas.htmlDj Metzker Viki, Dj Newik és Dj Revolution úgy döntött, hogy nem folytatja tovább a Music FM-nél. TV + Sztárok--George Clooney és Julia Roberts sosem voltak még ilyen viccesek - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20160506-gwen-stefani-nem-is-olyan-uncsi-ha-george-clooney-val-es-julia-robertsszel-log.htmlVajon mi sül ki abból, ha Gwen Stefani, George Clooney és Julia Roberts egy remek humoristával, James Cordennel kerül egy autóba? Mutatjuk! TV + SztárokOrigoÍme, még pár ok, amiért Victoria Beckham gyűlölte a Spice Girlsthttp://www.life.hu/sztarok/20160506-victoria-beckham-utalta-a-spice-girlst-szerinte-a-mikrofont-is-kikapcsoltak-amikor-enekelt.htmlBár a Spice Girls-nek köszönhetően ismerte meg a világ, Victoria Beckham már nem szívesen emlékszik vissza azokra az évekre. Ha mégis, akkor is inkább csak panaszkodik. TV + Sztárok--Ördög Nóra: "Nem tudhatjuk, mit hoz a holnap"http://www.life.hu/sztarok/20160505-ordog-noranak-a-tv2-musorvezetojenek-mindig-van-b-terve-szakmailag.htmlA műsorvezető arról vallott, mennyire bizonytalan a médiában egy műsorvezető helyzete, ezért sosem árt több lábon állni. TV + SztárokOrigoEljárást indítanak Demcsák Zsuzsa ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20160505-eljarast-inditanak-demcsak-zsuzsa-ellen-ittas-vezetes-miatt.htmlAz ittas vezetésen kapott műsorvezetőt hétfőn hajnalban kapcsolták le a rendőrök. Nem vették el a jogosítványát, de eljárást indítanak ellene. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.