Gáspár Győző egy videóinterjúban kiteregette a fitneszvilág szennyesét és elárulta, miből élnek a testépítő fiúk.

Győzi hatalmas bravúrt aratott, amikor sikerült aranyérmet szereznie a Fit Balance versenyén, Fitman kategóriában.  A showmant sokan támadták azért, amiért, arra vállalkozott, hogy a profik között megméretteti magát. Győzi most egy hosszú interjúban mondta el szókimondó véleményét a fitneszvilágról.

Forrás: Hámori Zsófia

„Nem gondoltam, hogy ennyien támadnak majd. A közösségi oldalamon fenyegetőznek,  de személyesen nem jönnek oda a versenyen. Megírták nekem, hogy elvágják a torkomat. A testépítők leköpnek, betámadnak, mert lelki szegények. A celebvilágban legalább van egy tartás. Ezek meg full lelki betegek és féltik a saját pozíciójukat. Kiírja a Bodó Imre, hogy az ő felesége is győztes és mégis rólam írnak. Életemben nem bántottam őket, mégis bántanak. Gyerekek a szenzáció még mindig én vagyok! A Bodó Imre legyen a kertészem és akkor róla is írnak majd" – mondta Győző, aki azt elárulta egyes testépítők miből élnek.

„Ezek a fiúk escortoznak, elmennek fiúkkal. Van, aki megkérdezte kérek-e cuccot, felnyitott a csomagtartót és tele volt, növekedési hormontól kezdve a tesztoszteronig mindennel a csomagtartója" – magyarázta Győzi.

Íme, Győző kockahasa
Gáspár Győző 40 kilótól szabadult meg október óta, és most a Fitbalance-on a testépítők színpadán mérette meg magát, ahol a Life.hu-nak megmutatta kockahasát.