4 év börtönnél is többet kaphat a brutális lúgtámadással vádolt orvos

Forrás: Thinkstock -
lúg börtön orvos bűnös ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt szerdán elsőfokú ítélet született annak az orvosnak az ügyében, aki még 2013-ban földre teperte, megkötözte, majd kábítóinjekcióval combon szúrta egykori szeretőjét, akinek ezután lúggal öntötte le a nemi szervét. A férfi és ügyvédje enyhítésért, az ügyészség súlyosbításért fellebbezett.

Mint arról már beszámoltunk, elsőfokon 4 év börtönbüntetést kapott, emellett 6 évre a közügyektől, öt év pedig orvosi hivatásától is eltiltották azt az férfit, akit bűnősnek találtak, mert

brutálisan bántalmazta egykori szeretőjét.

A Fővárosi Ügyészség az ítélettel szemben a vádlott terhére, súlyosbítást kért: hosszabb távú szabadságvesztés kiszabása végett fellebez - áll a hivatal sajtóközleményében.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A vádirat szerint a férfi 2013. március 12-én megámadta a volt szeretőjét. Előbb földre teperte, majd

kábító hatású injekciót adott a combjába.

Ezután leöntötte lúggal a nő nemi szervét, majd szőnyegbe csavarta a testét, és távozott. Az áldozat elmondása szerint a férfi azért állt bosszút, mert nem sokkal a támadás előtt szakított vele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.