Kiderült! Ebben a korban érzik magukat legszexibbnek a nők

fehérnemű nők szexi kutatás férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kutatás szerint a brit nők 34 éves korukban érzik magukat a legvonzóbbnak. A kétezer nővel végzett felmérés során kiderült, hogy 64 százalékuk a harmincas éveiben sokkal jobban érezte magát a bőrében, mint korábban. 

A felmérés arra is kitért, hogy mik azok a tényezők, melyek abban segítik a nőket, hogy igazán szexinek érezzék magukat. Ilyen például az, ha valaki vonzónak tartja őket, ha a párja bókol nekik, ha új ruhát, illetve ha új, szexi alsóneműt viselnek magukon.

Forrás: Thinkstock

Az eredmények azt mutatták, hogy a modern nők számára nincs szükség férfire ahhoz, hogy vonzónak érezzék magukat, és sokan magabiztosabbak akkor, ha nők veszik körül őket, akiknek kifinomult stílusuk van.

30 százalék tartotta szexibbnek magát akkor, amikor a barátaival ment el valahova, mint akkor, amikor a párjával, ugyanakkor, ha bókokról és dicséretekről volt szó, 43 százalék számára volt mindennél fontosabb az, hogy a párjától érkezzenek az elismerő szavak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.