A kórházi vécén akarta lehúzni újszülött gyermekét

Forrás: Thinkstock -
mosdó rendőrség gyermek kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Letartóztatták azt a 22 éves lányt, aki besétált az iowai kórház mosdójába, megszülte a gyerekét, majd - mivel elmondása szerint halottnak hitte a babát - megpróbálta lehúzni a vécén, ám ez nem sikerült, így egy kukába dobta.

A 22 éves Ashley Hautzenrader egy iowai kórház mosdójában adott életet gyermekének, ám mivel azt hitte, hogy a baba meghalt - mert nem sírt fel - ezért megpróbálta lehúzni a vécén. Miután ez nem sikerült

a nő a szemetesbe dobta a gyereket.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Az egyik kórházi dolgozó vette észre a kicsit, aki szerencsére életben volt, majd

nem sokkal később Hautzenradert letartóztatták.

A nyomozás során kiderült, hogy a lánynak fogalma sem volt arról, hogy terhes, mindaddig, amíg be nem ment a kórház mosdójába, ahol megszülte a gyereket. Kiskorú veszélyeztetése miatt indult ellene eljárás, minimum két év börtönbüntetést kaphat, de megeshet, hogy súlyosbítják a vádat - számolt be az Iowa City Press-Citizen.

ÉNB Alexa mellbimbói kiszúrják a szemünkethttp://www.life.hu/news/20160509-enb-alexa-nem-vett-fel-melltartot-ezert-mellbimboi-kiszurjak-a-szemunket.htmlAz egzotikus szépség különleges szelfit lőtt magáról, miközben formás dekoltázsát is közszemlére tette. News--Szoftpornóval dobta fel hirdetését egy ingatlanirodahttp://www.life.hu/news/20160510-ingatlanhirdetesbe-rejtett-felnottfilmmel-rukkolt-elo-egy-ingatlaniroda.htmlEgy Los-Angeles-i ingatlaniroda újraértelmezte az ingatlanhirdetéseket: felkért egy szexi modellt, aki lelkesen megmutatta a popóját, majd csókolózott egy másik nővel, mindezt pedig egy 12,5 millió dollár (3,5 milliárd forint) értékű eladásra kínált luxusházban. News--Hihetetlen! Ismét több millió Gmail fiók adatait lopták elhttp://www.life.hu/news/20160505-kiszivargott-tobb-millio-gmail-fiok-jelszava.htmlEgy orosz hacker több mint 270 millió bejelentkezési adatot árult fórumon keresztül, csupán egy dollárért. Egy biztonsági cég megszerezte az adatokat, kiderült, hogy javarészt orosz gmailes, és mail.ru-s email-fiókokról szó. NewsThinkstockA BBC riportere élő adásban akadályozta meg a katasztrófáthttp://www.life.hu/news/20160509-a-bbc-riportere-elo-adasban-akadalyozta-meg-hogy-a-riportalanya-bepisiljen.htmlMajdnem egy szörnyű katasztrófa áldozata lett a BBC egyik élő műsora, mivel a riportalany, egy hatéves gyermek már közel volt ahhoz, hogy a beszélgetés közepette becsurrantson. News--Sokkoló! Kinyomták a Chelsea sztárfocistájának a szemét http://www.life.hu/news/20160503-kinyomtak-a-chelsea-sztarfocistajanak-a-szemet.htmlHétfő este botránytól volt hangos az angol labdarúgó-bajnokság 36. fordulójának záró mérkőzése, ugyanis a Chelsea–Tottenham-találkozó – amely 2-2-es döntetlennel ért véget – verekedésbe fulladt. News--Egy aprócska falu óriási gúnyt űzött az egész internetbőlhttp://www.life.hu/news/20160502-egy-aprocska-falu-gunyt-uzott-az-egesz-internetbol.htmlNagyon nagy ötlettel rukkolt elő egy aprócska, mindössze 400 fős olasz falu: Minden boltjukra az internet gigantikus "szereplőinek" nevét címkézték fel. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.