A 80 éves Törőcsik Mari nem bírja tovább, állítólag úgy döntött, meglátogatja Kulka Jánost a kórházban. A színésznő arról is értesült, hogy lehet, hogy már a héten kiengedik Kulkát, ezért ha úgy adódik, akkor az otthonában keresi fel.

Mint arról beszámoltunk, Kulka János állapota rengeteget javult, így lehet, hogy már a héten elhagyhatja a kórházat. Törőcsik Mari viszont nem vár addig, mivel Kulka már egy hónapja kórházban van,

a színésznő pedig azóta is tűkön ülve várja, hogy végre meglátogathassa.

Törőcsik Mari már alig várja, hogy láthassa Kulka JánostForrás: MTI/Zih Zsolt

"Pár órája értesültem róla, hogy jobban van, már sétálni is tud. Most már mindenáron meg fogom látogatni, muszáj, hogy beengedjenek hozzá" - mondta Törőcsik Mari, aki hozzátette, ha a színészt kiengedik a kórházból, akkor az otthonában keresi fel.

Kulka János sokkal jobban van, már sétálni is tudFotó: Pályi Zsófia [origo]

Mint írtuk, Kulka János agyában vérrög keletkezett, április 12-én került kórházba, ahol életmentő műtéten esett át. A vérrögöt eltávolították, rövid ideig intenzív osztályon kezelték a színészt. Két héttel a sztrók után már lebénult jobb karját is tudta mozgatni. Ezt követően napról napra jobb hírek érkeztek a színészről: barátai elmondták, hogy jól kommunikál a környezetével, teljesen tiszta a tudata, és enni is önállóan tud.