Törőcsik Mari nem vár: meglátogatja Kulka Jánost

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Kulka János Törőcsik Mari kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 80 éves Törőcsik Mari nem bírja tovább, állítólag úgy döntött, meglátogatja Kulka Jánost a kórházban. A színésznő arról is értesült, hogy lehet, hogy már a héten kiengedik Kulkát, ezért ha úgy adódik, akkor az otthonában keresi fel.

Mint arról beszámoltunk, Kulka János állapota rengeteget javult, így lehet, hogy már a héten elhagyhatja a kórházat. Törőcsik Mari viszont nem vár addig, mivel Kulka már egy hónapja kórházban van,

a színésznő pedig azóta is tűkön ülve várja, hogy végre meglátogathassa.

Törőcsik Mari már alig várja, hogy láthassa Kulka Jánost Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Pár órája értesültem róla, hogy jobban van, már sétálni is tud. Most már mindenáron meg fogom látogatni, muszáj, hogy beengedjenek hozzá" - mondta Törőcsik Mari, aki hozzátette, ha a színészt kiengedik a kórházból, akkor az otthonában keresi fel.

Kulka János sokkal jobban van, már sétálni is tud Fotó: Pályi Zsófia [origo]

Mint írtuk, Kulka János agyában vérrög keletkezett, április 12-én került kórházba, ahol életmentő műtéten esett át. A vérrögöt eltávolították, rövid ideig intenzív osztályon kezelték a színészt. Két héttel a sztrók után már lebénult jobb karját is tudta mozgatni. Ezt követően napról napra jobb hírek érkeztek a színészről: barátai elmondták, hogy jól kommunikál a környezetével, teljesen tiszta a tudata, és enni is önállóan tud.

A kórházi vécén akarta lehúzni újszülött gyermekéthttp://www.life.hu/news/20160511-a-22-eves-ashley-hautzenrader-a-korhazi-vecen-akarta-lehuzni-ujszulott-gyermeket.htmlLetartóztatták azt a 22 éves lányt, aki besétált az iowai kórház mosdójába, megszülte a gyerekét, majd, - mivel elmondása szerint halottnak hitte a babát - megpróbálta lehúzni a vécén, ám ez nem sikerült, így egy kukába dobta.News--Kínában cenzúrázzák az erotikus banánevésthttp://www.life.hu/news/20160510-kinaban-cenzurazzak-az-erotikus-bananevest.htmlA kínai internetes cenzúrájának most az élő közvetítések esnek áldozatul, mivel a kormány új szabályokat vezetett be. Az oldalaknak tiltaniuk kell azokat, akik erotikusan esznek banánt, vagy harisnyát, miniszoknyát viselnek a kamera előtt. NewsThinkstockÉNB Alexa mellbimbói kiszúrják a szemünkethttp://www.life.hu/news/20160509-enb-alexa-nem-vett-fel-melltartot-ezert-mellbimboi-kiszurjak-a-szemunket.htmlAz egzotikus szépség különleges szelfit lőtt magáról, miközben formás dekoltázsát is közszemlére tette. News--A taxis tüntetés miatt megbénul Budapest közlekedésehttp://www.life.hu/news/20160509-a-taxis-tuntetes-miatt-megbenul-budapest-kozlekedese-elmondjuk-mire-kell-figyelni.htmlIsmét az Uber ellen tüntetnek a taxisok, de ezúttal teljesen ellehetetlenítik Budapest közlekedését. Kedden lezárják a Ferihegyi gyorsforgalmi utat, így leginkább a délután, munkából hazafelé tartók (és a repülni vágyók!) számíthatnak dugóra. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoMegölte az anyját, de megúszhatja a börtönt az orosz iparmágnás fiahttp://www.life.hu/news/20160506-megolte-az-anyjat-de-meguszhatja-a-bortont-az-orosz-iparmagnas-igor-sosin-19-eves-fia.htmlA tinédzser tavaly decemberben hallucinogén szerek hatása alatt fojtotta meg 44 éves édesanyját egy kazanyi hotelszobában. A fiú később azt állította, hogy anyja szexelni akart vele, és hogy tőle kapta a tablettákat. NewsOrigoA troll Csipkerózsika-sztori: Miközben a lány aludt, párja levágta a hajáthttp://www.life.hu/news/20160505-a-troll-csipkerozsika-sztori-mikozben-a-lany-aludt-parja-levagta-a-hajat.htmlElég durva "poén" áldozata lett az a 22 éves lány, akit barátja viccelt meg, mégpedig úgy, hogy levágta a lány haját. A barátnő persze mit sem sejtve aludt, és kis híján sokkot kapott, amikor felébredt. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.