Nagyon sokat javult Kulka János állapota

Fotó: Dobos Tamás/kulkajanos.hu -
Kossuth-díjas Kulka János színész kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Remek hírek érkeztek Kulka Jánosról: egyik ismerőse szerint folyamatosan javul a színész állapota, és a hírek szerint már önállóan eszik és teljesen tiszta a tudata.

Egyre jobb hírek érkeznek az agyi infarktussal három hete kórházba került Kulka Jánosról: a Kossuth-díjas színész egyik barátja úgy tudja, hogy az elmúlt hetekben jelentősen lefogyott Kulka már jó pár kilót felszedett, de ami még jobb hír, hogy a népszerű színész

már jól kommunikál a környezetével,

teljesen tiszta a tudata, ráadásul a gyomorszondáját is eltávolították, azóta önállóan eszik - számolt be az Origo a Ripostra hivatkozva.

Fotó: Dobos Tamás/kulkajanos.hu

Mint arról mi is beszámoltunk, a színészt már nem az intenzív osztályon ápolják, egyre jobban van. Természetesen azért még szigorú, monitoros megfigyelés alatt tartják az Amerikai úti Országos Idegtudományi Intézet úgynevezett szubintenzív őrzőjében. A színész fejét, különösen a vérrög miatt sérült részt folyamatosan ellenőrzik, értesülésünk szerint hétfőn is volt egy CT-vizsgálata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.