Vannak Beyoncé rajongók, és vannak a fanatikusok, köztük Chyna Johnson, aki egy Twitter-posztban újságolta el, hogy az albérletre szánt pénzét Beyoncé koncertjegyekre költötte. Nem tudjuk, hogy ez jó hír, vagy sem, de a lány bulizott egy hatalmasat, most pedig valószínűleg költöznie kell.

Kit érdekel, hogy a nyakadon van az albérleti díj befizetési határideje, ha a kedvenc énekesnőd a környéken koncertezik? Nos, a 22 éves Chyna Johnson-t tuti nem, ő ugyanis

az összes pénzét inkább Beyoncé koncertjére költötte.

Azért itt megjegyezzük, hogy a legolcsóbb jegy körülbelül 60 ezer forintba kerül, de cserébe egy olyan show-t kapunk, ami biztos, hogy egy életreszóló élmény. Így volt ezzel Chyna is, - aki egyébként végzős a houstoni főiskolán - és azt állítja, hogy lehet, hogy nemsokára nem lesz fedél a feje felett, de

a koncert tényleg megérte.

"Vannak dolgok amelyek elsőbbséget élveznek, például a számlák kifizetése, de őszintén...Irtó nagy Beyoncé fan vagyok, és ez a koncert volt életem legjobb élménye!" - nyilatkozta a Buzzfeednek.

Vajon mit szólna ehhez Beyoncé?Forrás: AFP

A lány most abban reménykedik, hogy a lakás tulajdonosának megesik rajta a szíve, elvégre még sohasem késett az albérleti díjjal.