Kanye West Emily Ratajkowsky-val csalja Kim Kardashiant?

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt -
Kanye West MET gála kim kardashian Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már több pletyka is szárnyra kelt Kanye West és Kim Kardashian cseppet sem zökkenőmentes házasságáról, de eddig mindig kitartottak egymás mellett.  Ám most úgy tűnik, hogy Kanye fejét elcsábította egy másik nő…

Kanye először nőgyűlöletével borzolta a kedélyeket. Taylor Swift ellen indított hadjáratot, új albumának, a Famous című számában, majd az is kiderült, hogy a pár hirtelen költözése csak még több kárt okozott az amúgy is ingatag lábakon álló kapcsolatukban.

Kim Kardashian és Kanye West Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt

A legújabb hírek szerint azonban újra megromlott a kapcsolatuk. Kiderült ugyanis, hogy Kanye a Met-gálán le sem vette a szemét a szupermodell-színésznő Emily Ratajkowskiról, aki

egy nagyon szexi ruciban érkezett a jótékonysági bálra.

Forrás: NORTHFOTO/Doug Peters/EMPICS Entertainment/

Egy barátjuk azt mondta a Star magazinnak, hogy Kanye flörtölt Emilyvel, sőt! El is tűnt vele egy időre,

Kim pedig teljesen kiborult.

A Met-gála mindig is Kim kedvenc bulija volt, de most egyáltalán nem érezte magát jól Kanye viselkedése miatt. Azóta külön hálóban alszanak, és alig szólnak egymáshoz” – nyilatkozta a közeli ismerős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.